Соколац: Пионирке "Гласинца" треће на Првенству Српске

05.07.2021. 08:40
0
ИЗВОР: СРНА

 Најмлађи стријелци соколачког Стрељачког клуба "Гласинац" освојили су треће мјесто на Првенству Републике Српске за пионирске категорије у Бијељини, рекао је Срни тренер овог клуба Огњен Мијатовић.

- Наше пионирке Ана Пејић, Маријана Мијатовић и Катарина Тошић, која је имала најбољи резултат у екипи, биле су треће, чиме смо веома задовољни јер смо такмичење у прионирској категорији завршили успјешно - истакао је Мијатовић.

Он је додао да за стријелце "Гласинца" слиједи првенство БиХ - међународни програм у Сарајеву 10. јула гдје ће наступити у веома јакој конкуренцији и настојати да поправе свој досадашњи резултат.

На Првенству Републике Српске за пионирске категорије, домаћи програм, одржаном јуче у Бијељини, прво мјесто припало је Стрељачком клубу "Геофон" из Теслића, а друго "Младости" из Гацка.

Стрељачки клуб "Гласинац" основан је на Сокоцу 2012. и сада има више од 30 чланова.

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    13h 55m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    12h 50m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    7h 38m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    8h 44m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    17h 12m
    0