Sokolac: Pionirke "Glasinca" treće na Prvenstvu Srpske

05.07.2021. 08:40
0
IZVOR: SRNA

 Najmlađi strijelci sokolačkog Streljačkog kluba "Glasinac" osvojili su treće mjesto na Prvenstvu Republike Srpske za pionirske kategorije u Bijeljini, rekao je Srni trener ovog kluba Ognjen Mijatović.

- Naše pionirke Ana Pejić, Marijana Mijatović i Katarina Tošić, koja je imala najbolji rezultat u ekipi, bile su treće, čime smo veoma zadovoljni jer smo takmičenje u prionirskoj kategoriji završili uspješno - istakao je Mijatović.

On je dodao da za strijelce "Glasinca" slijedi prvenstvo BiH - međunarodni program u Sarajevu 10. jula gdje će nastupiti u veoma jakoj konkurenciji i nastojati da poprave svoj dosadašnji rezultat.

Na Prvenstvu Republike Srpske za pionirske kategorije, domaći program, održanom juče u Bijeljini, prvo mjesto pripalo je Streljačkom klubu "Geofon" iz Teslića, a drugo "Mladosti" iz Gacka.

Streljački klub "Glasinac" osnovan je na Sokocu 2012. i sada ima više od 30 članova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Spomenik na Kopitu je opomena Spomenik na Kopitu je opomena
Mitropolit Hrizostom osveštao Crkvu Svetog apostola Tome u Žljebovima Mitropolit Hrizostom osveštao Crkvu Svetog apostola Tome u Žljebovima
Sokolac: U nedjelju osveštanje spomen-obilježja za 97 ravnogoraca Sokolac: U nedjelju osveštanje spomen-obilježja za 97 ravnogoraca
Najčitanije
  • Zemni ostaci Jovana Dučića sahranjeni u Trebinju
    23h 54m
    8
  • Sa tržišta BiH se povlači argeta pašteta čiji je rok 10. septembar 2027. godine
    17h 35m
    0
  • Roditelj gađao flašom direktora škole zato što nije mogao da doveze dijete do same škole!?
    19h 12m
    0
  • Bora Stanković - "Slikar" prolaznosti života i ljudske tragike
    18h 6m
    0
  • SIPA uhapsila pet osoba
    22h 28m
    0