Соколац: Потписан Споразум о удруживању средстава у оквиру акцелератор програма

11.08.2020. 18:25
0

Општина Соколац је почетком ове године подржала акцелератор програм, који Развојна агенција Републике Српске, у сарадњи са локалним заједницама и Економским факултетом Пале, проводи на подручју Града Источно Сарајево.

Успјешна сарадња на овом пројекту потврђена је минулог петка, када су начелник Милован Бјелица и представник Развојне агенције Марко Какућа потписали Споразум о удруживању средстава за успостављање фонда за додјелу награда за најбоље пословне идеје у оквиру акцелератор програма. Партнери на овом пројекту, а уједно и општине које су потписале споразум, су Источна Илиџа, Пале и Источно Ново Сарајево.

Акцелератор програм намјењен је почетницима у пословању, чије су идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама, а који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе/услуге. Програм се састоји од три фазе: програма предакцелерације, акцелерације и програма раста, путем којих се обезбјеђује континуирана подршка почетницима у пословању у циљу реализације њихове пословне идеје.

Коментари 0
Повезане вијести
Рецепти чувеног романијског травара користе се и данас
Соколац: Дружење са аниматором Шашавком
Гусле Милована Радовића чувари наше традиције (ВИДЕО)
Најчитаније
 • Дајана Лазаревић из Пала треба нашу помоћ
  28.09.2020
  2
 • Соколац: Озбиљно варничи између СДС-а и ДЕМОС-а
  28.09.2020
  0
 • “Бања Врућица” купује хотел “Бистрица” на Јахорини
  28.09.2020
  0
 • Почели радови на санацији зграде Дома здравља Пале
  28.09.2020
  0
 • Eвидентирано пет кривичних дјела непоступање по здравственим прописима
  28.09.2020
  0