Соколац: Потписан Споразум о удруживању средстава у оквиру акцелератор програма

11.08.2020. 18:25
0
ИЗВОР: opstinasokolac.net

Општина Соколац је почетком ове године подржала акцелератор програм, који Развојна агенција Републике Српске, у сарадњи са локалним заједницама и Економским факултетом Пале, проводи на подручју Града Источно Сарајево.

Успјешна сарадња на овом пројекту потврђена је минулог петка, када су начелник Милован Бјелица и представник Развојне агенције Марко Какућа потписали Споразум о удруживању средстава за успостављање фонда за додјелу награда за најбоље пословне идеје у оквиру акцелератор програма. Партнери на овом пројекту, а уједно и општине које су потписале споразум, су Источна Илиџа, Пале и Источно Ново Сарајево.

Акцелератор програм намјењен је почетницима у пословању, чије су идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама, а који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе/услуге. Програм се састоји од три фазе: програма предакцелерације, акцелерације и програма раста, путем којих се обезбјеђује континуирана подршка почетницима у пословању у циљу реализације њихове пословне идеје.

Коментари 0
Повезане вијести
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла
Најчитаније
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    15h 31m
    0
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    2h 34m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    23h 6m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    13h 53m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    21h 4m
    0