Соколац: Преминуо старији мушкарац заражен короном

23.07.2020. 19:17
0
ИЗВОР: СРНА

На Сокоцу је данас преминуо старији мушкарац који био позитиван на вирус корона, речено је у соколачком Дому здравља “Др Љубомир Ћеранић”.

Директор ове здравствене установе Адријана Станар рекла је да је од 12 тестираних на вирус корона, позитиван налаз утврђен код девет лица.

Она је додала да слиједи евидентирање контаката и примјена свих потребних мјера према упутствима ресорног министарства и Института за јавно здравство Републике Српске.

- Тренутно је под здравственим надзором 100 лица на подручју општине Соколац, а 367 лица је до данас изашло из самоизолације - рекла је Станарева.

Према њеним ријечима, до сада је у овој локалној заједници евидентирано укупно 40 особа позитивних на вирус корона, а до данас су три лица преминула од посљедица обољења ковид-19.

Коментари 0
Повезане вијести
Сокочани ухапшени због сумње да су намјеравали полицајцима запалити возила Сокочани ухапшени због сумње да су намјеравали полицајцима запалити возила
Ухапшен Сокочанин због сумње да је бацио бомбу у двориште куће Ухапшен Сокочанин због сумње да је бацио бомбу у двориште куће
Обиљеженe 22 годинe од смрти Жељка Марковића Обиљеженe 22 годинe од смрти Жељка Марковића
Најчитаније
  • Мања запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
    8h 34m
    0
  • Српски Колорадо јединствен у Европи: Чудо природе за које многи нису чули (ВИДЕО)
    22h 55m
    0
  • Жељко Пржуљ - "Сами на свијету" (одломак)
    6h 42m
    0
  • Милан Ракић, пјесник, дипломата и тајни агент: Волио је двије жене и ослободио Косово
    6h 56m
    0
  • Преминуо примаријус доктор Момир Јанковић
    4h 18m
    0