Sokolac: Preminuo stariji muškarac zaražen koronom

23.07.2020. 19:17
0
IZVOR: SRNA

Na Sokocu je danas preminuo stariji muškarac koji bio pozitivan na virus korona, rečeno je u sokolačkom Domu zdravlja “Dr Ljubomir Ćeranić”.

Direktor ove zdravstvene ustanove Adrijana Stanar rekla je da je od 12 testiranih na virus korona, pozitivan nalaz utvrđen kod devet lica.

Ona je dodala da slijedi evidentiranje kontakata i primjena svih potrebnih mjera prema uputstvima resornog ministarstva i Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

- Trenutno je pod zdravstvenim nadzorom 100 lica na području opštine Sokolac, a 367 lica je do danas izašlo iz samoizolacije - rekla je Stanareva.

Prema njenim riječima, do sada je u ovoj lokalnoj zajednici evidentirano ukupno 40 osoba pozitivnih na virus korona, a do danas su tri lica preminula od posljedica oboljenja kovid-19.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM
Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica
Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    17h 47m
    9
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    18h 1m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    17h 53m
    0
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    20h 18m
    0
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    8h 42m
    0