Sokolac: Sutra počinje MOFT "Srđan Tomić i Vladica Babović"

24.06.2021. 10:46
0
IZVOR: SRNA

Na Sokocu će od sutra do nedjelje, 27. juna, biti održan Memorijalni omladinski fudbalski turnir "Srđan Tomić i Vladica Babović", za koji je učešće potvrdilo 29 klubova sa 69 selekcija i više od 820 dječaka iz Republike Srpske, Federacije BiH i Crne Gore, rečeno je Srni u Organizacionom odboru.

Takmičenje će biti organizovano u pet starosnih kategorija na stadionu "Bara" na Sokocu, a svečano otvaranje zakazano je za sutra u 12.00 časova.

Predsjednik Organizacionog odbora devetog turnira Dragan Renovica rekao je da se ovom manifestacijom njeguju uspomena i sjećanje na rano preminule igrače Fudbalskog kluba "Glasinac" Srđana Tomića /19/, člana mlade reprezentacije BiH i Republike Srpske, i Vladicu Babovića /40/, fudbalsku legendu, trenera, golmana.

On je istakao da je turnir "Srđan Tomić i Vladica Babović" od 2018. uvršten u zvanični kalendar Fudbalskog saveza Republike Srpske, te da se od 2012. godine održava na Sokocu, u drugoj polovini juna.

Komentari 0
Povezane vijesti
„Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od raka „Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od...
Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
"Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra "Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    15h 13m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    18h 52m
    7
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    13h 22m
    0
  • Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
    22h 16m
    2
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    2h 3m
    0