Соколац: Вртић неће радити ни наредне седмице

13.11.2020. 20:08
0
ИЗВОР: СРНА

Соколачка Установа за предшколско васпитање и образовање неће радити ни наредне седмице, од 16. до 23. новембра, закључено је на састанку општинског Штаба за ванредне ситуације.

Прва наредба о обустављању рада ове јавне установе на 15 дана донесена је 22. октобра због позитивних налаза на вирус корона код шесторо дјеце и три радника ове установе.

Општински штаб за ванредне ситуације данас је донио закључак да вртић не ради ни наредне седмице из превентивних разлога.

Јавна установа за предшколско васпитање и образовање Соколац дужна је да изврши дезинфекцију просторија у складу са упутством Института за јавно здравство Републике Српске, наводи се у закључку.

Према одлуци Општинског штаба за ванредне ситуације донесеној 5. новембра, вртић је требало да почне радити у понедјељак 16. новембра, али је данас закључено да се рад ове установе обуставља до понедјељка, 23. новембра.

У соколачкој Установи за предшколско васпитање и образовање борави 137 дјеце у шест васпитно-образовних група.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    14h 10m
    5
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    23h 2m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    16h 53m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    11h 45m
    4
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    20h 38m
    0