Соколачки џудисти освојили четири медаље на првенству Српске

01.03.2021. 17:54
0
ИЗВОР: СРНА

Џудисти соколачког “Олимпика” освојили су четири медаља на Првенству Републике Српске за кадете и млађе пионире на Меморијалном турниру “Милош Мрдић” одржаном у Требињу, рекао је Срни предсједник овог клуба Милорад Ђуровић.

Страхињи Нешковићу припала је сребрна медаља у категорији до 30 килограма, а Марку Симићу бронзана у категорији до 66 килограма.

Сергеј Подинић освојио је бронзану медаљу у категорији до 50 килограма, а Павле Башевић такође бронзану у конкуренцији више од 60 килограма.

Ђуровић је изразио задовољство постигнутим успјехом младих џудиста, истакавши да дуго због пандемије вируса корона није било прилика да наступају на великим такмичењима.

- Настављамо са радом и тренинзима и надамо се још много бољим резултатима на идућим такмичењима - поручио је тренер “Олимпика”.

На Првенству Републике Српске за кадете и млађе пионире и 11. Меморијалном турниру “Милош Мрдић”, које је одржано у суботу, 27. фебруара, у Требињу, учествовало је око 900 такмичара.

Коментари 0
Повезане вијести
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    20h 55m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    19h 9m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    16h 59m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    9h 24m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    14h 57m
    0