Спектакуларан концерт Здравка Чолића

11.07.2022. 13:26
0
ИЗВОР: katera.news

Компанија м:тел, као партнер фестивала, бањалучкој публици и свима који су протеклих дана боравили у Бањалуци омогућила је уживање у хитовима најпознатијих регионалних и свјетских имена из свијета музике.

Посљедње вече фестивала музике, својим наступом за памћење затворио је један од најпопуларнијих пјевача у регији, легендарни Здравко Чолић.

Најпознатије хитове извео је у новом и јединственом руху, у пратњи симфонијског оркестра и сјајно расположене публике која га је хорски пратила.

Двоипосатни спектакл врхунске продукције, импресивна сцена дворане на отвореном и добро познати хитови шармантног господина, приредили су невјероватну атмосферу.

Колику популарност овај пјевач ужива најбоље илуструје његов дочек уз громогласни аплауз и сјајна атмосфера која је владала у публици док је наступао.

Подсјећамо вас, фестивал је отворен уз добро познате тактове великана рок групе „Бајага и инструктори“, хора бањалучких солиста и оперске пјевачице Бањалучанке Каролине Михајловић. Друго вече, јединствена Јосипа Лисац публици је пружила оригиналан сценски наступ својим аутентичним гласом и модним стилом, док је треће вече шпанска музичка звијезда Луз Касал публику одушевила својим гласом, пробудила најљепше емоције и на диван начин повезала културу двије земље.

Концертима на Кастелу присуствовале су бројне угледне личности из цијелог региона, што говори о чињеници да је Бања Лука Фест испунио очекивања организатора и пријатеља фестивала, те да је ово догађај који се са радошћу ишчекује и сљедеће године.

Коментари 0
Повезане вијести
Узбуне о несталој дјеци објављиваће се и на банкоматима у Српској Узбуне о несталој дјеци објављиваће се и на банкоматима у Српској
Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму
Обиљежавање Дана Игманске бригаде Војске Републике Српске Обиљежавање Дана Игманске бригаде Војске Републике Српске
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    20h 48m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    20h 55m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    17h 37m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    12h 15m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    12h 47m
    0