Спортски клубови да доставе захтјеве за додјелу средстава

17.12.2022. 10:11
0
ИЗВОР: katera.news

Општина Источна Илиџа упутила је позив спортским клубовима и спортским удружењима да доставе извјештај о раду за ову годину, као и попуњене аплкације с циљем праћења и сагледавања стања спорта у овој локалној заједници, те планирања буџетских средстава за 2023. годину.

Рок за подношење апликација је 16. јануар идуће године.

- Клубови који не доставе потребану документацију за додјелу средстава, као и они клубови који не доставе документацију за правдање утрошених средстава из претходне године, неће ући у расподјелу средстава за сљедећу годину, саопштили су из ове општине.

Обрасци-апликације за додјелу средстава и за правдање утрошених средстава се могу преузети у општини Источна Илиџа у Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности.

Више информција заинтересовани могу прочитати ОВДЈЕ или путем телефона 057/316-026, у Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности општине Источна Илиџа.

Коментари 0
Повезане вијести
Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО) Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО)
Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи
Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    23h 22m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    21h 24m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    20h 17m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    19h 25m
    1
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    13h 52m
    1