Срби за Србе: Помозимо породици Батинић из Источног Сарајева

02.11.2020. 16:23
1
ИЗВОР: paljanskenovosti.bа

Породицa Батинић, коју чине отац Љубан, мајка Сњежана и њихово четворо дјеце: Ивана (8), Јана (7), те близанци Иван (5) и Јована (5), живе од дјечијег додатка у износу од 197.00 КМ, те повремених физичких послова.

Хуманитарна организација „Срби за Србе“, током недавне посјете породици, установила је да је потребно промијенити столарију и реновирати купатило на кући у којој живе Батинићи, те да, зарађујући за основне животне потребе, породица нема довољно финансијских средстава да заврше реновирање и створе пристојне услове за живот.

Слика

Фото: Срби за Србе /фејсбук

- Отац Љубан и мајка Сњежана због недостатка посла нису сјели и прекрстили руке, већ предузимају све могуће кораке како би дјеци омогућили колико-толико пристојне услове за живот. Веома су вриједни, сију башту, имају свиње и пилиће, чиме прехрањују своју дјечицу. Такође, породица додатно приходује бавећи се перутањем пилића. То све је таман довољно да испуне неке основне животне потребе, али да би извели подухват попут израђивања новог купатила и замјене столарије немају никакве финансијске могућности. Дакле, потребно им је ново купатило, нова столарија и кревети за близанце - наводи се на званичној Интернет страници ове организације.

Уколико сте у могућности да помогнете нашим суграђанима, позовите хуманитарни број организације „Срби за Србе“: 17763 (цијена 2.00 КМ) или  уплатите своју донацију на жиро рачун: 5620128130024158 НЛБ банка (уз напомену за породицу Батинић), док остале начине за помоћ можете пронаћи на донаторској платформи организације.

- То је за вас мали подухват, а за мале Батиниће велики корак напријед. Будимо ту за наш подмладак, јер су они НАША БУДУЋНОСТ - апелују из организације „Срби за Србе“.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Narod 04.11.2020. 00:14
  Ma ostali su mnogi bwz posla,neki ga nikada nisu ni imali,svi smo u istim g
Повезане вијести
Проглашењем најбољих и концертом побједника завршен "Акордеон арт плус" Проглашењем најбољих и концертом побједника завршен "Акордеон арт плус"
Затвору у Војковићима пријети клизиште Затвору у Војковићима пријети клизиште
Ђаковић: "Акордеон арт плус" - један од најзначајнијих музичких фестивала у Српској Ђаковић: "Акордеон арт плус" - један од најзначајнијих музичких фестивала у Српској
Најчитаније
 • Бачена бомба у двориште породичне куће у Сокоцу
  19h 1m
  3
 • Сокочанин аутом ударио двојицу суграђана
  19h 24m
  0
 • Београђани желе да оживе паљанско предузеће
  20h 14m
  6
 • Преминуо Синиша Драшковић
  13h 2m
  1
 • Полицајци ће уз пиштољ носити и ПОС терминале
  20h 39m
  0