Срби за Србе: Помозимо породици Батинић из Источног Сарајева

02.11.2020. 16:23
1
ИЗВОР: paljanskenovosti.bа

Породицa Батинић, коју чине отац Љубан, мајка Сњежана и њихово четворо дјеце: Ивана (8), Јана (7), те близанци Иван (5) и Јована (5), живе од дјечијег додатка у износу од 197.00 КМ, те повремених физичких послова.

Хуманитарна организација „Срби за Србе“, током недавне посјете породици, установила је да је потребно промијенити столарију и реновирати купатило на кући у којој живе Батинићи, те да, зарађујући за основне животне потребе, породица нема довољно финансијских средстава да заврше реновирање и створе пристојне услове за живот.

Слика

Фото: Срби за Србе /фејсбук

- Отац Љубан и мајка Сњежана због недостатка посла нису сјели и прекрстили руке, већ предузимају све могуће кораке како би дјеци омогућили колико-толико пристојне услове за живот. Веома су вриједни, сију башту, имају свиње и пилиће, чиме прехрањују своју дјечицу. Такође, породица додатно приходује бавећи се перутањем пилића. То све је таман довољно да испуне неке основне животне потребе, али да би извели подухват попут израђивања новог купатила и замјене столарије немају никакве финансијске могућности. Дакле, потребно им је ново купатило, нова столарија и кревети за близанце - наводи се на званичној Интернет страници ове организације.

Уколико сте у могућности да помогнете нашим суграђанима, позовите хуманитарни број организације „Срби за Србе“: 17763 (цијена 2.00 КМ) или  уплатите своју донацију на жиро рачун: 5620128130024158 НЛБ банка (уз напомену за породицу Батинић), док остале начине за помоћ можете пронаћи на донаторској платформи организације.

- То је за вас мали подухват, а за мале Батиниће велики корак напријед. Будимо ту за наш подмладак, јер су они НАША БУДУЋНОСТ - апелују из организације „Срби за Србе“.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Narod 04.11.2020. 00:14
  Ma ostali su mnogi bwz posla,neki ga nikada nisu ni imali,svi smo u istim g
Повезане вијести
Девето коло у недјељу: Поново дерби у Источном Сарајеву Девето коло у недјељу: Поново дерби у Источном Сарајеву
Сладоје: Возило ми је запаљено, пробудила нас је експлозија Сладоје: Возило ми је запаљено, пробудила нас је експлозија
У Источном Сарајеву запаљен аутомобил бившег одборника ДНС-а У Источном Сарајеву запаљен аутомобил бившег одборника ДНС-а
Најчитаније
 • Сјећања Хрешана на долазак Аустроугарске империје у БиХ
  1h 26m
  0
 • Наташи Ћејић потребна наша помоћ
  10h 34m
  2
 • Ноћни успон на врх Требевића (ФОТО)
  7h 21m
  1
 • Ђого: Забраном подизања три прста завршен процес етничког чишћења "отвореног града"
  7h 11m
  6
 • Преминуо глумац Саша Петровић
  11h 17m
  1