Србија наставља такмичење у квалификацијама за Свјетско првенство

04.10.2021. 20:15
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Фудбалска репрезентација Србије, ове суботе, игра против Луксембурга, меч квалификација, за пласман на Свјетско првенство 2022. у Катару.

Уколико жели, да у посљедњем колу, са Португалом, одлучује о директном путнику, на планетарну смотру, мораће, осим поменуте, да слави и у мечу против Азербејџана, три дана касније.

– Луксембург је добра репрезентација, показали су да имају квалитет овдје у Београду, постигли су гол. Ипак мислим да смо ми боља екипа и да не треба да размишљамо ни о чему осим побједи. Биће теже јер играмо на страни, али имамо боље играче и не би требало да буде већих проблема - рекао је голман Предраг Рајковић.

Тема је, свакако био и Себастијан Тил, фудбалер молдавског Шерифа, али и чињеница, да је Србија, на сваком мечу квалификација, примила гол:

– Потрудићу се да сачувам мрежу, можда ће одлучивати и гол разлика. Мислим да сам у доброј форми, коректно сам бранио. Али могу да будем још бољи, како у клубу тако и репрезентацији. Видио сам како је Тил постигао гол. Знамо да има добар шут, гледамо сваког играча који може да направи разлику и да га онемогућимо. Надам се да неће опет погодити. Нећу имати много посла, моји саиграчи ће одрадити посао и да ће спријечити сваки напад. Треба отићи растерећено, да дамо максимум и резултат ће доћи сам по себи. Искрено се надам да ћемо сачувати гол - поручио је Рајковић.

Коментари 0
Повезане вијести
Србија и Албанија желе заједничку организацију Европског првенства у фудбалу! Србија и Албанија желе заједничку организацију Европског првенства у фудбалу!
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Најчитаније
  • Најављени прекиди електричне енергије
    6h 3m
    0
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    3h 59m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    18h 39m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    3h 17m
    0
  • Проба Израела на Еуросонгу: Подигли палестинску кефију па избачени из арене
    16h 53m
    0