Србин рањен у Косовској Митровици, Вучић се хитно упутио у Рашку

13.10.2021. 12:11
2
ИЗВОР: Новости

Послије драматичних сцена у Косовској Митровици и упада јединица РОСУ, које су кулминирале рањавањем Србина од стране албанских специјалаца, предсједник Србије Александар Вучић одлучио је да се хитно састане са представницима српског народа на Косову и Метохији.

Како Новости сазнају Вучић се упутио ка Рашкој гдје би требало да буде организован састанак са челницима српских општина.

Према посљедњим информацијама, један Србин је упуцан у Звечану, и он се тренутно налази у тешком стању, јавља Косово онлине.

- Повреда је нанета ватреним оружјем. Повређена му је лопатица и ребро, спремамо се за операциону салу како би му извадили метак. Он се налази у интезивној нези и у тешком је стању - рекао је за "Kosovo online" Златан Елек, директор КБЦ Косовска Митровица.

У међувремену, припадници Косовске полиције су почели да се повлаче из Звечана, а на путу су биле примјетне чауре од бојеве муниције.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Srboljub 13.10.2021. 16:51
    Molim da mi objavite komentar. Naš narod muče pa nemojte i vi da skrivate istinu.
  • Generic placeholder image
    Srboljub 13.10.2021. 14:31
    Nesrećni naš narod i dalje u raljama izdajnika, tako i ovdje izdajnici misle da će izdajom povratiti uživanja iz vremena Broza. Varaju se jer dušmani nemaju potrebe za tim i naše puko postojanje im je neprihvatljivo. Braćo Srbi ili ćemo se dozvati i jedinstveno boriti ili ćemo nestati, sinove će nam pobiti i kćeri u hareme poslati.
Повезане вијести
Обиљежен Ђурђевдан у Призрену Обиљежен Ђурђевдан у Призрену
Изабрана нова Влада Србије на челу са Вучевићем Изабрана нова Влада Србије на челу са Вучевићем
Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО) Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО)
Најчитаније
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    23h 26m
    5
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    21h 48m
    0
  • Заплијењено 250 килограма кокаина
    18h 20m
    0
  • Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
    20h 13m
    0
  • Полицајац годинама просјацима узимао новац
    18h 58m
    1