Српски младић оперисан, стање стабилно

03.02.2023. 18:18
0
ИЗВОР: srna.rs

Српски младић Бобан Ђузић /20/ из села Могила код Витине, који је данас убоден у десну лопатицу, оперисан је и његово здравствено стаље је стабилно, рекао је Срни директор Здравственог центра Гњилана Зоран Перић.

Перић је навео да је повријеђени Србин прво збринут у амбуланти у Врбовцу одакле је пребачен на лијечење у болницу у Пасјану.

- Младић је оперисан и збринут. Његово здравствено стање је стабилно и верујемо да неће имати последица - рекао је Перић.

Перић је навео да је срећа што је Ђузић убоден у коштани дио лопатице јер да је убод био неколико центиметара ниже задобио би повреде опасне по живот.

Он је рекао да је отац избоденог младића испричао да се напад догодио у центру Могиле, мултиетничког села у општини Клокот.

Љекар је пренио да се младић кретао улицом и да су га двојица младића албанске националности прво провоцирала, а потом у присуству старијег Албанца, кога познаје, напали бритвом и уболи у десну лопатицу.

Напад на српског младића пријављен је полицији која је према тврдњама оца рањеног младића изашла на лице мјеста, започела увиђај и покренула истрагу.

Коментари 0
Повезане вијести
Епископ Иринеј: Очување Космета - обавеза и императив и за цркву и за државу Епископ Иринеј: Очување Космета - обавеза и императив и за цркву и за државу
Срби у константном страху за сопствени живот Срби у константном страху за сопствени живот
Вучић: Нема признања независности Косова ни фактички, ни "де јуре" Вучић: Нема признања независности Косова ни фактички, ни "де јуре"
Најчитаније
 • Сјећање на пилота мајора Зорана Радосављевића
  5h 7m
  8
 • Мушкарац провалио у кућу, претукао супружнике и украо 7.000 КМ
  13h 56m
  0
 • Преминуо некадашњи потпредсједник СО Источна Илиџа Владимир Савић
  7h 39m
  0
 • На данашњи дан одбачен Венс-Овенов план јер није предвиђао Републику Српску
  14h 30m
  3
 • Пунољетства славе ко да свадбу праве
  15h 22m
  2