Српски младић оперисан, стање стабилно

03.02.2023. 18:18
0
ИЗВОР: srna.rs

Српски младић Бобан Ђузић /20/ из села Могила код Витине, који је данас убоден у десну лопатицу, оперисан је и његово здравствено стаље је стабилно, рекао је Срни директор Здравственог центра Гњилана Зоран Перић.

Перић је навео да је повријеђени Србин прво збринут у амбуланти у Врбовцу одакле је пребачен на лијечење у болницу у Пасјану.

- Младић је оперисан и збринут. Његово здравствено стање је стабилно и верујемо да неће имати последица - рекао је Перић.

Перић је навео да је срећа што је Ђузић убоден у коштани дио лопатице јер да је убод био неколико центиметара ниже задобио би повреде опасне по живот.

Он је рекао да је отац избоденог младића испричао да се напад догодио у центру Могиле, мултиетничког села у општини Клокот.

Љекар је пренио да се младић кретао улицом и да су га двојица младића албанске националности прво провоцирала, а потом у присуству старијег Албанца, кога познаје, напали бритвом и уболи у десну лопатицу.

Напад на српског младића пријављен је полицији која је према тврдњама оца рањеног младића изашла на лице мјеста, започела увиђај и покренула истрагу.

Коментари 0
Повезане вијести
У Подујеву транспарент са ликом терористе који је убио полицајца у Лозници (ФОТО) У Подујеву транспарент са ликом терористе који је убио полицајца у Лозници (ФОТО)
Графити терористичке ОВК на цркви у Крајишту Графити терористичке ОВК на цркви у Крајишту
На свака три дана по један етнички мотивисан напад на Србе На свака три дана по један етнички мотивисан напад на Србе
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 8m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 7m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 43m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 4m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 47m
    9