Српским логорашима исплатити накнаду за вријеме у логорима

23.07.2020. 13:26
0
ИЗВОР: СРНА

Савез логораша Републике Српске тражи да се српским логорашима по истом принципу и коефицијенту као Асоцијацији "Ствараоци Републике Српске" обрачунају и исплате накнаде за вријеме проведено у логорима.

- Разумијемо разлоге захтјева Асоцијације "Ствараоци Републике Српске", па се у том смислу и солидаришемо са њима - наводи се у саопштењу Савеза логораша Републике Српске.

Странке које су заступљене у Народној скупштини Српске су у уторак, 21. јула, на Палама потписале Изјаву о подршци иницијативи за рјешавање питања стваралаца Републике Српске, односно о исплати валоризоване накнаде за ратни период за посланике у првом сазиву Народне скупштине, три члана Предсједништва и чланове Владе Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас исплата борцима, инвалидима и за туђу његу и помоћ, сутра вишечланим породицама Данас исплата борцима, инвалидима и за туђу његу и помоћ, сутра вишечланим породицама
Влада драстично смањује накнаде за незапосленост (ВИДЕО) Влада драстично смањује накнаде за незапосленост (ВИДЕО)
Данас исплате накнада борцима, вишечланим породицама и за туђу његу Данас исплате накнада борцима, вишечланим породицама и за туђу његу
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    11h 18m
    8
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    9h 20m
    0
  • Заказана сједница о правилнику за утврђивање минималца
    23h 19m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    8h 13m
    0
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    8h 18m
    0