Srpskim logorašima isplatiti naknadu za vrijeme u logorima

23.07.2020. 13:26
0
IZVOR: SRNA

Savez logoraša Republike Srpske traži da se srpskim logorašima po istom principu i koeficijentu kao Asocijaciji "Stvaraoci Republike Srpske" obračunaju i isplate naknade za vrijeme provedeno u logorima.

- Razumijemo razloge zahtjeva Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske", pa se u tom smislu i solidarišemo sa njima - navodi se u saopštenju Saveza logoraša Republike Srpske.

Stranke koje su zastupljene u Narodnoj skupštini Srpske su u utorak, 21. jula, na Palama potpisale Izjavu o podršci inicijativi za rješavanje pitanja stvaralaca Republike Srpske, odnosno o isplati valorizovane naknade za ratni period za poslanike u prvom sazivu Narodne skupštine, tri člana Predsjedništva i članove Vlade Republike Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas isplata borcima, invalidima i za tuđu njegu i pomoć, sutra višečlanim porodicama Danas isplata borcima, invalidima i za tuđu njegu i pomoć, sutra višečlanim porodicama
Vlada drastično smanjuje naknade za nezaposlenost (VIDEO) Vlada drastično smanjuje naknade za nezaposlenost (VIDEO)
Danas isplate naknada borcima, višečlanim porodicama i za tuđu njegu Danas isplate naknada borcima, višečlanim porodicama i za tuđu njegu
Najčitanije
  • Manja zapošljava: Oglas za posao u Istočnom Sarajevu
    8h 49m
    0
  • Srpski Kolorado jedinstven u Evropi: Čudo prirode za koje mnogi nisu čuli (VIDEO)
    23h 10m
    0
  • Željko Pržulj - "Sami na svijetu" (odlomak)
    6h 57m
    0
  • Milan Rakić, pjesnik, diplomata i tajni agent: Volio je dvije žene i oslobodio Kosovo
    7h 11m
    0
  • Preminuo primarijus doktor Momir Janković
    4h 33m
    0