Српској породици у Липљану украдено више од 25 оваца

02.04.2024. 19:38
0
ИЗВОР: srna.rs

Никола Стојановић из села Добротин код Липљана рекао је да му је украдено више од 25 оваца и да не зна ко су починиоци, преноси РТС.

- Лопови су дошли локалним путем преко њива и на рукама однели овце до комбија који је био паркиран. Открили смо трагове гума и крви - рекао је за РТС Стојановић који је незапослен и живи од узгоја стоке и пољопривреде.

Стојановић је крађу примијетио у ноћи са петка на суботу, 29. на 30. март када је пошао да обиђе и нахрани овце, а штета коју су лопови причинили процјењује се на више од 4.000 евра.

У породици Стојановић кажу да није први пут да им лопови упадају у куће, да им трују псе како их не би открили, али да су вјеровали да ће то престати.

Полиција је обавила увиђај, а Стојановић страхује да би лопови могли да понове крађу, јер нема реакције полиције.

Коментари 0
Повезане вијести
Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО) Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО)
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Најчитаније
  • Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву?
    18h 42m
    27
  • Премјештени посмртни остаци Бате Живојиновића из Алеје заслужних грађана
    23h 7m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    5h 42m
    0
  • Подијељено 195 пакета за социјално угрожене становнике Источне Илиџе
    20h 28m
    1
  • Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
    20h 24m
    0