Srpskoj porodici u Lipljanu ukradeno više od 25 ovaca

02.04.2024. 19:38
0
IZVOR: srna.rs

Nikola Stojanović iz sela Dobrotin kod Lipljana rekao je da mu je ukradeno više od 25 ovaca i da ne zna ko su počinioci, prenosi RTS.

- Lopovi su došli lokalnim putem preko njiva i na rukama odneli ovce do kombija koji je bio parkiran. Otkrili smo tragove guma i krvi - rekao je za RTS Stojanović koji je nezaposlen i živi od uzgoja stoke i poljoprivrede.

Stojanović je krađu primijetio u noći sa petka na subotu, 29. na 30. mart kada je pošao da obiđe i nahrani ovce, a šteta koju su lopovi pričinili procjenjuje se na više od 4.000 evra.

U porodici Stojanović kažu da nije prvi put da im lopovi upadaju u kuće, da im truju pse kako ih ne bi otkrili, ali da su vjerovali da će to prestati.

Policija je obavila uviđaj, a Stojanović strahuje da bi lopovi mogli da ponove krađu, jer nema reakcije policije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO) Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO)
Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN? Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN?
Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka
Najčitanije
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    13h 1m
    4
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    11h 56m
    3
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    6h 44m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    7h 50m
    0
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    16h 18m
    0