Стабилно здравствено стање супружника и дјеце повријеђених у несрећи

14.03.2022. 13:23
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Супружници Маринко (34) и Сања (31) Комленић те њихово двоје дјеце који су повријеђени у незгоди у мјесту Брдо код Мркоњић Града, су тренутно стабилног стања и биће пуштени на кућно лијчење.

Ово је речено у Универзитетско клиничком центру Републике Српске, наводећи њихове иницијале.

- Пацијенти М. К. (34) и С.К. (31) примљени су у Ургентни центар 13. марта и хоспитализовани у Клиници за ортопедију и трауматологију. Након клиничког прегледа утврђено је да С.К. има повреду једног ребра и вратног пршљена док су код М.К. утврђене лакше тјелесне повреде. Пацијенти су хоспитализовани један дан због опсервације, те ће  бити отпуштени у стабилном стању уз терапијске препоруке.

- Из исте саобраћајне незгоде, у пријемну амбуланту Клинике за дјечију хирургију примљени су пацијенти Д.К. (4) и М.К. (7) који су збринути, прегледани и дијагностички обрађени. Пацијенти Д.К. и М.К. су стабилног здравтсвеног стања пуштени на кућно лијечење уз препоруке љекара - саопштено је из УКЦ РС.

 • У саобраћајној незгоди повријеђена дјеца узраста четири и седам година
  14.03.2022. 10:13

  Четворочлана породица Комленић тешко је повријеђена у саобраћајној несрећи која се јуче догодила у мјесту Брдо код Мркоњић Града.Како Српскаинфо незванично сазнаје, повријеђени су М.K (34), њег...

Република Српска
У саобраћајној незгоди повријеђена дјеца узраста четири и седам година

Ова несрећа се десила јуче око 16.20 часова када је "голф" у коме су били супружници Комленић и њихова дјеца слетио с пута, у мјесту Брдо недалеко од тунела код језера Балкана.

Коментари 0
Повезане вијести
Удес у Равногорској улици Удес у Равногорској улици
Тежак удес на ауто-путу, возило смрскано Тежак удес на ауто-путу, возило смрскано
Тешка несрећа код Зенице: Двије особе погинуле, у смрсканим возилима заробљене још двије Тешка несрећа код Зенице: Двије особе погинуле, у смрсканим возилима заробљене још двије
Најчитаније
 • Вјечне расправе о календару: Да ли би Срби прихватили промјену датума славе
  19h 24m
  1
 • Удружење "Гробари Пале" организује још једну божићну хуманитарну акцију
  20h 28m
  0
 • Имам позива да се од ловачких секција праве војне формације
  12h 12m
  5
 • У Српској смањено очекивано трајање живота
  21h 0m
  0
 • Пожар на објекту бившег хотела Кристал
  11h 24m
  0