Стабилно здравствено стање супружника и дјеце повријеђених у несрећи

14.03.2022. 13:23
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Супружници Маринко (34) и Сања (31) Комленић те њихово двоје дјеце који су повријеђени у незгоди у мјесту Брдо код Мркоњић Града, су тренутно стабилног стања и биће пуштени на кућно лијчење.

Ово је речено у Универзитетско клиничком центру Републике Српске, наводећи њихове иницијале.

- Пацијенти М. К. (34) и С.К. (31) примљени су у Ургентни центар 13. марта и хоспитализовани у Клиници за ортопедију и трауматологију. Након клиничког прегледа утврђено је да С.К. има повреду једног ребра и вратног пршљена док су код М.К. утврђене лакше тјелесне повреде. Пацијенти су хоспитализовани један дан због опсервације, те ће  бити отпуштени у стабилном стању уз терапијске препоруке.

- Из исте саобраћајне незгоде, у пријемну амбуланту Клинике за дјечију хирургију примљени су пацијенти Д.К. (4) и М.К. (7) који су збринути, прегледани и дијагностички обрађени. Пацијенти Д.К. и М.К. су стабилног здравтсвеног стања пуштени на кућно лијечење уз препоруке љекара - саопштено је из УКЦ РС.

  • У саобраћајној незгоди повријеђена дјеца узраста четири и седам година
    14.03.2022. 10:13

    Четворочлана породица Комленић тешко је повријеђена у саобраћајној несрећи која се јуче догодила у мјесту Брдо код Мркоњић Града.Како Српскаинфо незванично сазнаје, повријеђени су М.K (34), њег...

Република Српска
У саобраћајној незгоди повријеђена дјеца узраста четири и седам година

Ова несрећа се десила јуче око 16.20 часова када је "голф" у коме су били супружници Комленић и њихова дјеца слетио с пута, у мјесту Брдо недалеко од тунела код језера Балкана.

Коментари 0
Повезане вијести
Саобраћајка код Сребреника: Возач изгубио контролу, оклопњак ЕУФОР-а остао без точка Саобраћајка код Сребреника: Возач изгубио контролу, оклопњак ЕУФОР-а остао без точка
Жена погинула у директном судару код Добоја Жена погинула у директном судару код Добоја
Тешка саобраћајна несрећа, аутомобил завршио на крову (ВИДЕО) Тешка саобраћајна несрећа, аутомобил завршио на крову (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    17h 25m
    5
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    59m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    20h 8m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    15h 0m
    6
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    23h 53m
    0