Stabilno zdravstveno stanje supružnika i djece povrijeđenih u nesreći

14.03.2022. 13:23
0
IZVOR: glassrpske.com

Supružnici Marinko (34) i Sanja (31) Komlenić te njihovo dvoje djece koji su povrijeđeni u nezgodi u mjestu Brdo kod Mrkonjić Grada, su trenutno stabilnog stanja i biće pušteni na kućno lijčenje.

Ovo je rečeno u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske, navodeći njihove inicijale.

- Pacijenti M. K. (34) i S.K. (31) primljeni su u Urgentni centar 13. marta i hospitalizovani u Klinici za ortopediju i traumatologiju. Nakon kliničkog pregleda utvrđeno je da S.K. ima povredu jednog rebra i vratnog pršljena dok su kod M.K. utvrđene lakše tjelesne povrede. Pacijenti su hospitalizovani jedan dan zbog opservacije, te će  biti otpušteni u stabilnom stanju uz terapijske preporuke.

- Iz iste saobraćajne nezgode, u prijemnu ambulantu Klinike za dječiju hirurgiju primljeni su pacijenti D.K. (4) i M.K. (7) koji su zbrinuti, pregledani i dijagnostički obrađeni. Pacijenti D.K. i M.K. su stabilnog zdravtsvenog stanja pušteni na kućno liječenje uz preporuke ljekara - saopšteno je iz UKC RS.

  • U saobraćajnoj nezgodi povrijeđena djeca uzrasta četiri i sedam godina
    14.03.2022. 10:13

    Četvoročlana porodica Komlenić teško je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u mjestu Brdo kod Mrkonjić Grada.Kako Srpskainfo nezvanično saznaje, povrijeđeni su M.K (34), njeg...

Republika Srpska
U saobraćajnoj nezgodi povrijeđena djeca uzrasta četiri i sedam godina

Ova nesreća se desila juče oko 16.20 časova kada je "golf" u kome su bili supružnici Komlenić i njihova djeca sletio s puta, u mjestu Brdo nedaleko od tunela kod jezera Balkana.

Komentari 0
Povezane vijesti
Saobraćajka kod Srebrenika: Vozač izgubio kontrolu, oklopnjak EUFOR-a ostao bez točka Saobraćajka kod Srebrenika: Vozač izgubio kontrolu, oklopnjak EUFOR-a ostao bez točka
Žena poginula u direktnom sudaru kod Doboja Žena poginula u direktnom sudaru kod Doboja
Teška saobraćajna nesreća, automobil završio na krovu (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća, automobil završio na krovu (VIDEO)
Najčitanije
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    8h 15m
    4
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    7h 10m
    3
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    11h 32m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    1h 58m
    0
  • Prije 25 godina NATO ubio 60 putnika „Niš ekspresa“
    10h 33m
    1