Станивуковић прочитао имена свих Додикових фирми (ВИДЕО)

09.04.2021. 17:18
0
ИЗВОР: istok.rs

Градоначелник Бања Луке Драшко Станивуковић гостовао је на Алтернативној телевизији, гдје је у емисији у директном преносу, одлучио да прочита све фирме које се повезују са породицом Додик, као и колико је "Проинтер", фирма блиска сину Милорада Додика, добила новца из буџета Републике Српске.

Станивуковић је позван да гостује на АТВ-у, након што је на конференцији за медије открио како дијелови зграде у којој је смјештена АТВ, немају употребну дозволу.

У разговору, Станивуковић је одговарао на бројна питања, попут онога због чега има проблем са СНСД-овом већином у Градској скупштини, али и открио због чега већ 20 година бивши градоначеник Игор Радојичић и његови претходници нису покренули питање уклањања илегалних објеката у том граду, од којих је један у власништву Милета Радишића, још једног кума Милорада Додика.

Неколико минута прије краја разговора, Драшко Станивуковић с већ припремљеног папира прочитао је све фирме које се повезују са породицом Додик, као и колико је “Проинтер”, фирма Игора Додика, добила новца из буџета Републике Српске.

Погледајте видеозапис најзанимљивијег дијела разговора:

Видео: Слободна Босна

Коментари 0
Повезане вијести
Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници
Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци
Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ
Најчитаније
  • Владо Шипчић – посљедњи четник који је оружану борбу са комунистима водио до 1957. године
    22h 22m
    19
  • ИНТЕРВЈУ: Војислав Војо Чаркић – Легендарни прота Војо
    22h 2m
    1
  • Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице”
    23h 19m
    0
  • Одата почаст српским борцима палим на Јасику
    20h 11m
    4
  • Сјећање на катастрофалне поплаве које су погодиле Српску, Србију и ФБиХ
    17h 14m
    2