Стање безбједности задовољавајуће

27.05.2022. 17:17
0
ИЗВОР: srna.rs

Стање безбједности у општини Источно Ново Сарајево је задовољавајуће, како у вези са општом безбједности грађана, тако и безбједности саобраћаја, закључак је данашње сједнице Форума за безбједност ове локалне заједнице којој је предсједавао начелник општине Јован Катић.

На дневном реду данашње редовне сједнице Форума за безбједност нашле су се различите теме од значаја за побољшање безбједности грађана ове локалне заједнице, саопштено је из Општинске управе.

Иницијативе су се односиле на безбједност грађана и њихове имовине на подручју општине, безбједност ученика и вршњачко насиље, те остале теме у складу са актуелном ситуацијом.

Оцијењено је да је неопходно ријешити проблем ограничења брзине у улицама Дечанска и Вука Караџића.

Закључено је да је безбједност ученика у основним и средњим школама на задовољавајућем нивоу, те да нису пријављени случајеви вршњачког насиља.

Заједнички је оцијењено да је неопходно направити инспекцијски надзор противпожарних апарата и хидраната у улазима зграда ради бржег интервенисања у случајевима пожара или предузети све одговарајуће мјере.

Директор Дома здравља Источно Сарајево констатовао је да нема пријављених случајева вируса корона у овој установи, као ни Болници "Србија".

Коментари 0
Повезане вијести
Јован Катић стари-нови начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић стари-нови начелник општине Источно Ново Сарајево
У Источном Новом Сарајеву исплаћена плата од 246.506 KM У Источном Новом Сарајеву исплаћена плата од 246.506 KM
Данас откривање и освештање споменика “Бели анђео” у Источном Новом Сарајеву Данас откривање и освештање споменика “Бели анђео” у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Крвава бајка – масовно стријељање ђака у Крагујевцу
    20h 15m
    3
  • Пале: Ухапшено лице због наношења тешких тјелесних повреда
    19h 4m
    0
  • „Пуцајте, ја и даље држим час“ - Херојска прича о страдању професора из Крагујевца
    19h 48m
    9
  • Најављени прекиди у испоруци електричне енергије
    9h 34m
    0
  • У „Бајадери“ пронађени црви
    19h 23m
    1