Старица одлутала из Дома за његу старих особа у Градишки

01.10.2019. 09:43
0
ИЗВОР: Srpska.info

Полицијска управа Градишка позива све грађане да уколико примјете жену са фотографије, или имају било каквих сазнања о њој да о томе обавијесте најближу полицијску станицу или на бесплатан број телефона 122, речено је у ПУ Градишка.

– Полицији у Градишки јуче ујутру је пријављен нестанак Соке Тинтор која се 29. септембра око 18 часова удаљила у непознатом правцу из Дома за његу старих особа у Градишки – рекла је портпарол ове Управе Весна Дивљановић.

Према изјави чланова породица, Тинторова је висока 168 центиметара, тежине око 75 килограма и има смеђу косу, а при одласку из дома на себи је имала црни џемпер, црне панталоне, црне папуче и имала је златне минђуше у облику алки.

Коментари 0
Повезане вијести
Невена одбранила два мастера, побиједила кому па докторирала Невена одбранила два мастера, побиједила кому па докторирала
Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац! Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 6m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 29m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 2m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    12h 59m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    12h 50m
    0