Страхиња Ерић најбољи спортиста општине Пале

03.03.2023. 21:35
0
ИЗВОР: srna.rs

Члан Смучарског клуба "Сарајево-Источно Сарајево" са Пала Страхиња Ерић проглашен је за најбољег спортисту општине Пале за прошлу годину, а за најуспјешније спортске клубове Џудо клуб "Романија" и Џију- џица клуб "Јахорина".

Друго мјесто припало је члану Смучарског клуба "Јахорина" Марку Шљивићу, док је трећи члан Смучарског куба "Романија" Алекса Вуковић.

Најуспјешнији тренер је Младен Плакаловић из Смучарског клуба "Сарајево-Источно Сарајево", док је титула најбољег спортског радника припала тренеру и спортском раднику Марку Спасојевићу.

У категорији спортиста инвалида и лица са посебним потребама за најбољег је проглашена Јована Драшковић из Удружења за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама "Сунце" са Пала.

Награда публике отишла је у руке Јани Вукадин из клуба Џију-џица "Јахорина" Пале.

На свечаности у Културном центру Пале проглашено је и 25 перспективних спортиста.

Ерић је изјавио новинарима да му признање значи много и да је трећи пут изабран за спортисту општине Пале, што му је нови подстицај за даљи напредак и остваривање бољих резултата.

Међу својим значајним резултатима издвојио је учешће на Зимским олимпијским играма у Пекингу, Свјетском купу у Швајцарској, те међународним фис такмичењима, отвореним првенствима БиХ и Републике Српске.

Тренер у Џију-џиџа клубу "Јахорина" Дејан Јеркић истиче да је ово прва награда за клуб који броји више од 200 чланова, те да су вечерас добили награде и њихови чланови као преспективни спортисти.

Тренер у Џудо клубу "Романија" Дражен Суботић истакао је да је веома значајно што су четврти пут проглашени за најбољи спортски клуб, као и то што локална заједница препознаје њихов труд и резултате. Он је навео да клуб има 100 чланова међу којима и седам репрезентативаца.

Коментари 0
Повезане вијести
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Крађа у Палама Крађа у Палама
Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    18h 28m
    0
  • Крађа у Палама
    16h 46m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    13h 13m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    16h 1m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    9h 22m
    0