Strahinja Erić najbolji sportista opštine Pale

03.03.2023. 21:35
0
IZVOR: srna.rs

Član Smučarskog kluba "Sarajevo-Istočno Sarajevo" sa Pala Strahinja Erić proglašen je za najboljeg sportistu opštine Pale za prošlu godinu, a za najuspješnije sportske klubove Džudo klub "Romanija" i iju- džica klub "Jahorina".

Drugo mjesto pripalo je članu Smučarskog kluba "Jahorina" Marku Šljiviću, dok je treći član Smučarskog kuba "Romanija" Aleksa Vuković.

Najuspješniji trener je Mladen Plakalović iz Smučarskog kluba "Sarajevo-Istočno Sarajevo", dok je titula najboljeg sportskog radnika pripala treneru i sportskom radniku Marku Spasojeviću.

U kategoriji sportista invalida i lica sa posebnim potrebama za najboljeg je proglašena Jovana Drašković iz Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce" sa Pala.

Nagrada publike otišla je u ruke Jani Vukadin iz kluba iju-džica "Jahorina" Pale.

Na svečanosti u Kulturnom centru Pale proglašeno je i 25 perspektivnih sportista.

Erić je izjavio novinarima da mu priznanje znači mnogo i da je treći put izabran za sportistu opštine Pale, što mu je novi podsticaj za dalji napredak i ostvarivanje boljih rezultata.

Među svojim značajnim rezultatima izdvojio je učešće na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, Svjetskom kupu u Švajcarskoj, te međunarodnim fis takmičenjima, otvorenim prvenstvima BiH i Republike Srpske.

Trener u iju-džidža klubu "Jahorina" Dejan Jerkić ističe da je ovo prva nagrada za klub koji broji više od 200 članova, te da su večeras dobili nagrade i njihovi članovi kao prespektivni sportisti.

Trener u udo klubu "Romanija" Dražen Subotić istakao je da je veoma značajno što su četvrti put proglašeni za najbolji sportski klub, kao i to što lokalna zajednica prepoznaje njihov trud i rezultate. On je naveo da klub ima 100 članova među kojima i sedam reprezentativaca.

Komentari 0
Povezane vijesti
Stanišić prva, Đoković druga na Regionalnom takmičenju iz fizike Stanišić prva, Đoković druga na Regionalnom takmičenju iz fizike
Krađa u Palama Krađa u Palama
Paljanka Nataša Pavlović najbolja poenterka prvenstva BiH Paljanka Nataša Pavlović najbolja poenterka prvenstva BiH
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    12h 1m
    0
  • Krađa u Palama
    10h 19m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    6h 46m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    9h 34m
    0
  • Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina
    6h 34m
    3