Сунчано и топло

16.10.2019. 09:22
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву током протекла 24 часа није било рођених беба. Љекарску интервенцију затражило је 17 пацијената.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево је у протекла 24 часа није имала интервенција.

Град је овога јутра уредно снабдијевен водом и електричном енергијом.

Саобраћај се у Републици Српској и Федерацији БиХ одвија несметано, а на дионицама у усјецима и поред камених косина могући су одрони камења и земље на коловоз, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

На дионици регионалног пута Источно Сарајево-Требевић-Пале у току је реконструкција пута и проширење моста, због чега је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

На тој дионици забрањен је саобраћај за теретна возила носивости веће од 3,5 тоне, а у Источном Новом Сарајеву и на Палама постављена је саобраћајна сигнализација која преусмјерава ту категорију возила на алтернативне правце.

На дионици ауто-пута А1 Сарајево сјевер-Лепеница на локалитетима Бан Брдо и Трешевине у току су радови, па се саобраћај преусмјерава из возне у претицајну траку, као и на дионици Подлугови-Сарајево сјевер, гдје се саобраћа двосмјерно у дужини од два километра.

На магистралном путу Зеница-Немила, због санације у тунелу "Врандук два" током дана се саобраћа наизмјенично, једном траком, а због повремено појачаног промета возила формирају се дуже колоне у оба смјера.

Ноћу се саобраћај обуставља од тридесет минута послије поноћи до 4.30 часова.

Због изградње мале-хидроелектране Крупац на ријеци Жељезници једном траком наизмјенично саобраћа се на дионици магистралног пута Крупац-Богатићи, на подручју општина Источна Илиџа и Трново. 

У већем дијелу Републике Српске и Федерације БиХ /ФБиХ/ данас ће бити сунчано и топло вријеме, а повећана облачност очекује се једино у Крајини, уз могућу по које капи кише.

Јутро претежно ведро, мјестимично око ријека и по појединим котлима са маглом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура од 20 до 27, на планинама око 18 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сунчано уз умјерену облачност и мало топлије Сунчано уз умјерену облачност и мало топлије
У Српској рођено 15 беба У Српској рођено 15 беба
Промјенљиво са повременом слабом кишом Промјенљиво са повременом слабом кишом
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    7h 19m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    18h 52m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    18h 33m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    23h 44m
    0
  • Премијера документарног филма "Прича поносног пука"
    22h 58m
    0