Супер телефони у м:тел понуди

01.07.2022. 14:24
0
ИЗВОР: katera.news

Подијелите љетни доживљај са свима, шаљите најбоље фотке и видео клипове, забиљежите сваку успомену са једним од одличних телефона из посебне м:тел понуде.

Одличан избор за све генерације, Honor 50 Lite телефон испуњава важне захтјеве при куповини новог телефона: велики екран, сјајна четверострука камера, дуготрајна батерија и брзи пуњач.

Интересантан свима, овај уређај можете можете купити по цијени од 41,71 КМ а остатак платити на рате од 7,23 КМ уз препоручену м:тел Топ тарифу.

Обратите пажњу на нови Xiaomi модел Redmi Note 11, који има модеран дизајн, изванредан екран са високом брзином освјежавања, квалитетан процесор и супер брзо пуњење са дуготрајном батеријом.

Овај упечатљив модел, у препорученој Плус или Плус НЕТ тарифи може бити ваш по цијени од 43,27 КМ а остатак платите на рате од 7,51 КМ.

ZTE Blade A31 је телефон за почетне кориснике и за све оне који желе паметан телефон за основну употребу по најповољнијој цијени. Уз препоручену Старт тарифу, може бити ваш по цијени од само 29 КМ.

Уживајте у љету са новим телефоном, а уз м:тел Роминг НЕТ опције наставите сурфовати, комуницирати или дијелити лијепе тренутке и када нисте код куће.

Више информација о Honor 50 Lite, Redmi Note 11 и ZTE Blade A31 телефонима добићете у најближем м:тел продајном мјесту, бесплатним позивом на 0800 50 000 или на адреси mtel.ba.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
„Дом инвест“ гради дом за вас „Дом инвест“ гради дом за вас
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    3h 42m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    21h 47m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    17h 56m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    21h 35m
    4
  • Снијег поново забијелио БиХ
    16h 3m
    0