Супруга рањеног Делевића: Ситуација је страшна, забринута сам за живот мужа, али и за сина

23.01.2023. 19:13
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Ана Делевић, супруга Миљана Делевића кога су припадници РОСУ данас упуцали на Бистричком мосту у Лепосавићу, рекла је да је веома забринута за здравствено стање свог супруга, јер му је оштећено плућно крило, као и да ће он сутра бити пребачен из болнице у Краљеву даље на лијечење у Крагујевац или Београд.

Она је за „Косово онлајн“ рекла да је забринута и за свог сина који је на телевизији видио да му је отац рањен, иако је она покушала да заштити дијете и не каже му шта се догодило.

- Ја своје дете не могу да смирим. Он непрестано плаче и дозива оца - рекла је Делевић.

Додаје да се није чула са својим супругом и да ће са дјевером кренути у Краљево и да се нада да јој косовска полиција неће правити проблем и пустити је да прође када на прелазу буде видела њено презиме.

Додала је да је полиција данас пробала да заустави ауто у којем је био њен супруг како би га малтретирала, и да је сасвим оправдано што он није стао.

- Али постоје и други начини да се то реши. Ауто је начисто изрешетан. Могли су да јаве другој патроли да их заустави - истакла је Делевић.

Делевић наглашава да иако њен супруг није витално угрожен, али да има тешку повреду плућа, тако да страхује да се ситуација не закомпликује и додаје да ће сутра бити пребачен из Краљева у Крагујевац или Београд.

- Ситуација је страшна! Зашто се ово дешава? Шта ја да радим ако се мом супругу нешто деси? Да ли треба да изађем на улицу и пуцам у Албанце и њихове аутомобиле - упитала је Делевић.

Делевић је поручила да надлежни морају да реагују на ову ситуацију, али да она у овом тренутку само жели да њен супруг буде добро и да некако умири своје дијете које се потресло.

Директор канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је раније да су припадници специјалних јединица РОСУ Косовске полиције пуцали данас око 11.30 на возило у којем су се налазила два Србина, и да је тада рањен Миљан Делевић, а његов сувозач Душан С. прошао без повреда, док је читав аутомобил изрешетан.

Инцидент се, како је рекао, догодио код нелегалног пункта на Бистричком мосту на магистралном путу Косовска Митровица-Лепосавић.

Делевић је погођен у предјелу лијевог грудног коша и има прострелну рану с којом је транспортован хитно у болницу у Краљеву, навео је Петковић.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшен још један Србин са Космета Ухапшен још један Србин са Космета
"Те ноћи горело је Косово поље, горела сам ја, горела је моја душа" "Те ноћи горело је Косово поље, горела сам ја, горела је моја душа"
Живимо за дан када ће се српска тробојка вијорити на КиМ: Зашто говор директора ВОА постаје виралан Живимо за дан када ће се српска тробојка вијорити на КиМ: Зашто говор директора ВОА постај...
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    15h 12m
    0
  • Крађа у Палама
    13h 30m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    9h 57m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    12h 45m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    6h 6m
    0