Сутра киша, на планинама могућ снијег

21.01.2021. 15:01
0
ИЗВОР: СРНА

 У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује јаче наоблачење са запада, на југу Крајине и Херцеговини са више падавина, а на високим планинама снијег.

Ујутру ће од запада до југа бити облачно, мјестимично с кишом, на сјеверу и истоку промјенљиво до претежно облачно. Слаб мраз могућ је на планинама на истоку.

Током дана јаче наоблачење у свим предјелима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У Крајини, посебно њеном јужном дијелу и Херцеговини очекују се обилније падавине, у осталим крајевима мјестимична киша, а увече на планинама уз пад температуре може бити и снијега.

Дуваће вјетар умјерене јачине, јужног смјера, повремено са јаким ударима југа, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од два до осам, на планинама од минус два, а највиша дневна температура од четири до 10 степени Целзијусових.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус три, Чемерно један, Вишеград два, Гацко три, Калиновик и Хан Пијесак пет, Невесиње шест, Соколац седам, Мраковица осам, Сарајево и Приједор 10, Билећа, Мркоњић Град и Сребреница 11, Требиње 12, Нови Град 13, те Бањалука, Добој, Бијељина и Зворник 16 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра топлије, уз наоблачење са повременом кишом и пљусковима Сутра топлије, уз наоблачење са повременом кишом и пљусковима
Хоће ли се ускоро мијењати цијене горива у Српској? Хоће ли се ускоро мијењати цијене горива у Српској?
Фирме без радника у Српској оствариле чак 92 милиона КМ добити Фирме без радника у Српској оствариле чак 92 милиона КМ добити
Најчитаније
  • Дан када је за одбрану Српске Илиџе и српског народа животе дало 12 Илиџанаца
    22h 48m
    0
  • Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
    17h 34m
    0
  • Поште Српске привремено затвориле испоставу у шалтер сали Општине Источна Илиџа
    18h 49m
    0
  • Јуначки синови Српске Илиџе одбранили своја огњишта (ФОТО)
    19h 25m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    11h 51m
    2