Сутра Меморијални турнир "Горан Самарџија" у Источној Илиџи

26.11.2021. 16:49
0
ИЗВОР: Катера

У организацији Џудо клуба“ Фамос“ из Источне Илиџе у суботу, 27. новембра, одржаће се Међународни џудо тунир Куп Источна Илиџа – Први меморијал Горан Самарџија, посвећен нашем прерано преминулом суграђанину.

Горан Самарџија, дипломирани професор физичког васпитања и спорта, рођен је 9. 3. 1984. године, а усљед краће болести преминуо је 21. 9. 2008. године у 24. години живота. Самарџија је био члан Џудо клуба „Фамос“ од његовог оснивања и такмичар који је овом клубу донио многобројне медаље са републичких, државних и међународних такмичења.

Куп посвећен Горану Самаџији одржаће се у конкуенцији полетараца, млађих и старијих пионири у спортској дворани Основне школе „Алекса Шантић“ у Војковићима.

Програм и сатница одржавања турнира:

Вечерас од 19.00 до 20.00 часова ће бити пријава и вагање такмичара, а сутра 27. новембра, пријава и вагање ће бити од 8.00 до 9.00 часова.

Жријебање такмичара почиње сутра у 9.00 часова, свечано отварање турнира је заказано за 9.30 часова, а почетак такмичења пола сата касније.

Коментари 0
Повезане вијести
У току пријава учесника за Богојављенско пливање у Источној Илиџи У току пријава учесника за Богојављенско пливање у Источној Илиџи
Ваздух данас најзагађенији на Палама, ризично и у доњем дијелу града Ваздух данас најзагађенији на Палама, ризично и у доњем дијелу града
Новогодишњи пакетићи уљепшали празнике малишанима из Источне Илиџе Новогодишњи пакетићи уљепшали празнике малишанима из Источне Илиџе
Најчитаније
 • Листа 10 мобилних телефона који највише зраче (ФОТО)
  14h 53m
  0
 • Миланко Чобовић прикупља податке за писање другог дијела књиге "Рођени да вјечно живе"
  17h 18m
  0
 • Аустралија депортује Ђоковића из земље
  2h 37m
  0
 • Јаке полицијске снаге на југу Косовске Митровице
  13h 40m
  0
 • Тужилаштво БиХ одустало од истраге против пет лица у случају "Тузланска капија" (ВИДЕО)
  15h 2m
  0