Sutra Memorijalni turnir "Goran Samardžija" u Istočnoj Ilidži

26.11.2021. 16:49
0
IZVOR: Katera

U organizaciji Džudo kluba“ Famos“ iz Istočne Ilidže u subotu, 27. novembra, održaće se Međunarodni džudo tunir Kup Istočna Ilidža – Prvi memorijal Goran Samardžija, posvećen našem prerano preminulom sugrađaninu.

Goran Samardžija, diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta, rođen je 9. 3. 1984. godine, a usljed kraće bolesti preminuo je 21. 9. 2008. godine u 24. godini života. Samardžija je bio član Džudo kluba „Famos“ od njegovog osnivanja i takmičar koji je ovom klubu donio mnogobrojne medalje sa republičkih, državnih i međunarodnih takmičenja.

Kup posvećen Goranu Samadžiji održaće se u konkuenciji poletaraca, mlađih i starijih pioniri sportskoj dvorani Osnovne škole „Aleksa Šantić“ u Vojkovićima.

Program i satnica održavanja turnira:

Večeras od 19.00 do 20.00 časova će biti prijava i vaganje takmičara, a sutra 27. novembra, prijava i vaganje će biti od 8.00 do 9.00 časova.

Žrijebanje takmičara počinje sutra u 9.00 časova, svečano otvaranje turnira je zakazano za 9.30 časova, a početak takmičenja pola sata kasnije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pjesničko veče Gorana Vračara i Jelene Glišić u Istočnoj Ilidži Pjesničko veče Gorana Vračara i Jelene Glišić u Istočnoj Ilidži
Osnovcima u Istočnoj Ilidži predstavljena “Čarobna knjiga” Jelene Glišić (FOTO) Osnovcima u Istočnoj Ilidži predstavljena “Čarobna knjiga” Jelene Glišić (FOTO)
Počela manifestacija „Dani Simeona Milutinovića Sarajlije“ U Istočnoj Ilidži Počela manifestacija „Dani Simeona Milutinovića Sarajlije“ U Istočnoj Ilidži
Najčitanije
 • Lica uhapšena zbog droge u Istočnom Sarajevu
  6h 45m
  1
 • Stradao devetogodišnji dječak
  5h 26m
  0
 • Proizvođači romanijskog kajmaka spremni za predstojeće sajmove
  22h 7m
  0
 • Osnovcima u Istočnoj Ilidži predstavljena “Čarobna knjiga” Jelene Glišić (FOTO)
  21h 2m
  0
 • Rogatica: Podrška proizvođačima mlijeka u proširenju stočnog fonda
  22h 46m
  0