Сутра на Јахорини скија више од 120 дјеце са Сокоца

22.01.2021. 14:09
1
ИЗВОР: СРНА

Са Сокоца сутра на скијање на Јахорину одлази 15. група са више од 120 дјеце са координаторима, рекао је Драган Реновица, главни координатор програма четврте сезоне бесплатног скијања на Јахорини за дјецу са подручја ове општине.

Он каже да је за те потребе обезбијеђен још један додатни аутобус, који полазе са полигона код градске пијаце сутра у 8.00 часова.

- До сада смо подијелили око 876 ски-пасова за дјецу са Сокоца, што довољно говори о њиховој заинтересованости за овај програм који се спроводи без проблема - навео је Реновица.

Он се захвалио Олимпијском центру "Јахорина", Влади Републике Српске, граду Источно Сарајево и општини Соколац, који су омогући дјеци ове локалне заједнице да бесплатно скијају на Јахорини, друже се са вршњацима у здравом окружењу и зимске дане проводе на најбољи начин.

Према његовим ријечима, због почетка другог полугодишта за дјецу ће до краја скијашке сезоне превоз бити обезбијеђен викендом са поласцима у 8.00 часова са полигона код Градске тржнице, а повратак са Јахорине је у 15.00 часова.

Представници Олимпијског центра "Јахорина", града Источно Сарајево и шест градских општина потписали су 4. јануара споразуме о бесплатном скијању на Јахорини у зимској сезони 2020/2021, за дјецу са подручја ових општина.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Skijaš 22.01.2021. 16:39
    Dragane dobar dio djece vam skija van organizovanih grupa tj bez vođe. Što je najopasnije skijaju nepoštujući pravila ponašanja na stazi čime ugrožavaju i sebe i ostale. Lično sam ih upozoravao par puta i opet ću. Ovo iznosim krajnje dobronamjerno jer kada neko od djece umjesto kući vratite u bolnicu biće kasno.
Повезане вијести
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла
Најчитаније
  • У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
    21h 35m
    12
  • Петогодишњак се угушио чепом од сока
    16h 19m
    0
  • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
    15h 32m
    0
  • Априлска пензија 30. априла
    17h 40m
    2
  • Никола Голијанин освојио Отворено првенство у тенису
    19h 53m
    1