Сутра облачно вријеме, на планинама мраз

23.11.2020. 15:37
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће бити умјерено до претежно облачно, уз постепено разведравање и дневну температуру ваздуха од пет до 14 степени Целзијусових.

Ујутру ће бити променљиво до претежно облачно, у вишим предјелима и планинама биће слабог мраза, а локално пролазне магле по котлинама.

Током дана биће пролазне облачности, уз постепено разведравање од сјевера ка југу и суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Вјетар ће бити слаб до умјерен сјеверног смјера, а у Херцеговини слаба бура.

Јутарња температура биће од минус два до четири, на југу до седам, а највиша дневна од пет до 11, на југу до 14 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

У Српској и ФБиХ данас је било мало до умјерено облачно и сунчано. По котлинама и уз ријечне токове било је магле и ниских облака.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница два, Фоча и Градачац четири, Вишеград пет, Мраковица, Србац, Бугојно и Сански Мост седам, Сарајево осам, Зворник, Бихаћ, Иван седло, Тузла и Зеница девет, Шипово и Јајце 10, Гацко 11, Рибник и Столац 12, Калиновик и Ливно 13, Невесиње, Дрвар, Мостар и Неум 14, те Груде и Широки Бријег 16 степени Целзијусвих.

Коментари 0
Повезане вијести
Снијег поново забијелио БиХ Снијег поново забијелио БиХ
Сутра умјерено до претежно облачно Сутра умјерено до претежно облачно
Са тржишта повучена женска торба из "Пепка" Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    14h 44m
    0
  • Крађа у Палама
    13h 2m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    9h 29m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    12h 17m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    5h 38m
    0