Сутра почиње 2. међународни меморијални турнир „Милош Остојић“

30.09.2022. 20:22
0
ИЗВОР: katera.news

У организацији Џудо клуба Рандори Источно Ново Сарајево и Џудо клуба Спарта Источна Илиџа, одржаће се 2. међународни меморијални турнир Милош Остојић, посвећен нашем трагично настрадалом суграђанину.

Турнир ће се одржати сутра, 1. 10. 2022. године, а пријаве и званично мјерење заказани су за данас.

На прошлогодишњем турниру учествовало је 859 такмичара из Србије, Црне Горе, Словачке, Бугарске, Хрватске, Словеније, Албаније, Македоније и БиХ.

Слика

За освајаче медаља предвиђени су пехари и мајице, а у сениорској конкуренцији новчане награде за освајаче првог и другог мјеста.

Награде за сениоре у свим мушким категоријама за прво мјесто износи 400 КМ, а за друго мјесто 200 КМ. Награда за категорију -100 кг износи за прво мјесто 600 КМ, односно 200 КМ за освојено друго мјесто.

Сви такмичари морају имати овјерене такмичарске књижице са љекарским прегледом, не старијим од шест мјесеци. Екипе врше осигурање својих такмичара.

Коментари 0
Повезане вијести
У четвртак промоција књиге „...и друге приче“ Саше Кнежевића У четвртак промоција књиге „...и друге приче“ Саше Кнежевића
Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Културном центру Источно Сарајево Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Културном центру Источно С...
У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО) У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО)
Најчитаније
  • Након свађе суграђанину пуцао у главу
    8h 15m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    3h 41m
    0
  • Посни роштиљ од кромпира
    3h 51m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    3h 56m
    0
  • Саслушана мајка осумњиченог за убиство Данке Илић
    10h 35m
    0