Сутра почиње 2. међународни меморијални турнир „Милош Остојић“

30.09.2022. 20:22
0
ИЗВОР: katera.news

У организацији Џудо клуба Рандори Источно Ново Сарајево и Џудо клуба Спарта Источна Илиџа, одржаће се 2. међународни меморијални турнир Милош Остојић, посвећен нашем трагично настрадалом суграђанину.

Турнир ће се одржати сутра, 1. 10. 2022. године, а пријаве и званично мјерење заказани су за данас.

На прошлогодишњем турниру учествовало је 859 такмичара из Србије, Црне Горе, Словачке, Бугарске, Хрватске, Словеније, Албаније, Македоније и БиХ.

Слика

За освајаче медаља предвиђени су пехари и мајице, а у сениорској конкуренцији новчане награде за освајаче првог и другог мјеста.

Награде за сениоре у свим мушким категоријама за прво мјесто износи 400 КМ, а за друго мјесто 200 КМ. Награда за категорију -100 кг износи за прво мјесто 600 КМ, односно 200 КМ за освојено друго мјесто.

Сви такмичари морају имати овјерене такмичарске књижице са љекарским прегледом, не старијим од шест мјесеци. Екипе врше осигурање својих такмичара.

Коментари 0
Повезане вијести
Џудистима „Фамоса“ највише медаља на Другом меморијалном турниру „Горан Самарџија“ Џудистима „Фамоса“ највише медаља на Другом меморијалном турниру „Горан Самарџија“
Промовисани дипломци Медицинског факултета у Фочи Промовисани дипломци Медицинског факултета у Фочи
Почео Други меморијални турнир „Горан Самарџија“ у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Други меморијални турнир „Горан Самарџија“ у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
 • Најугроженијима 200 килограма свињског меса
  9h 36m
  4
 • Изабрани вршиоци дужности чланова Предсједништва СДС-а
  23h 54m
  11
 • Театар у сарајевских Срба
  1h 11m
  0
 • Покренут поступак против Србије због истицања заставе у свлачионици
  23h 38m
  0
 • Џудо клуб „Романија“ из Пала успјешан у Војковићима
  5h 33m
  0