Sutra počinje 2. međunarodni memorijalni turnir „Miloš Ostojić“

30.09.2022. 20:22
0
IZVOR: katera.news

U organizaciji Džudo kluba Randori Istočno Novo Sarajevo i Džudo kluba Sparta Istočna Ilidža, održaće se 2. međunarodni memorijalni turnir Miloš Ostojić, posvećen našem tragično nastradalom sugrađaninu.

Turnir će se održati sutra, 1. 10. 2022. godine, a prijave i zvanično mjerenje zakazani su za danas.

Na prošlogodišnjem turniru učestvovalo je 859 takmičara iz Srbije, Crne Gore, Slovačke, Bugarske, Hrvatske, Slovenije, Albanije, Makedonije i BiH.

Slika

Za osvajače medalja predviđeni su pehari i majice, a u seniorskoj konkurenciji novčane nagrade za osvajače prvog i drugog mjesta.

Nagrade za seniore u svim muškim kategorijama za prvo mjesto iznosi 400 KM, a za drugo mjesto 200 KM. Nagrada za kategoriju -100 kg iznosi za prvo mjesto 600 KM, odnosno 200 KM za osvojeno drugo mjesto.

Svi takmičari moraju imati ovjerene takmičarske knjižice sa ljekarskim pregledom, ne starijim od šest mjeseci. Ekipe vrše osiguranje svojih takmičara.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura
Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora
Konkurs za srednjoškolce povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade Konkurs za srednjoškolce povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade
Najčitanije
  • Građani traže pomoć zbog zmija
    18h 58m
    1
  • Oklopna vozila EUFOR-a na području Pala i Istočnog Sarajeva
    22h 46m
    5
  • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    4h 51m
    0
  • Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
    8h 15m
    0
  • NBA igraču doživotna suspenzija
    21h 8m
    0