Сутра поново топло, али и даље ће бити услова за пљускове

25.07.2020. 16:05
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује сунчано и поново топлије вријеме, али ће и даље постојати услови за пљускове.

Ујутро ће бити промјењиво до претежно облачно са мало кише на истоку, у осталим предјелима ведро или уз малу облачност, свјежије. Магла је могућа око ријека и по котлинама.

Током дана на југу и сјеверу се очекује сунчано и поново веома топло, док ће у централном појасу, од запада до истока, постојати услови за по који локални пљусак, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха од 11 до 16, на југу око 18, у планинама од осам степени, а највиша дневна од 23 до 28, а на југу и локално на сјеверу до 31 степен Целзијусов.

Дуваће слаб сјеверозападни вјетар, касније послије подне западни.

Према прогнизи Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава умјерено до претежно облачно вријеме са кишом у већини крајева, а понегдје је било и грмљавине.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница 10, Мраковица 14, Калиновик 15, Соколац и Горњи Вакуф 16, Приједор 18, Вишеград, Гацко, Нови Град, Хан Пијесак, Сарајево, Сански Мост и Иван Седло 19, Мркоњић Град, Тузла, Бихаћ и Бугојно, Рибник, Фоча и Чемерно 20, Рудо, Ливно, Србац и Шипово 21, Бањалука и Широки Бријег 22, Добој и Сребреница 23, Бијељина и Мостар 24, Требиње и Неум 26, Градачац 27 и Билећа 29 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша
Данас нестабилно са пљусковима Данас нестабилно са пљусковима
Сутра послије подне киша Сутра послије подне киша
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    22h 53m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    8h 26m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    23h 3m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    8h 32m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    8h 30m
    0