Сутра претежно облачно, на планинама могућ снијег

10.12.2020. 13:48
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и ФБиХ сутра се на сјеверу и сјевероистоку очекује промјенљиво облачно вријеме уз повремене сунчане периоде, у јужним крајевима могућа је повремено слаба киша, а у вишим предјелима и на планинама мјестимично ће постојати услови за слаб снијег.

Ујутро ће бити промјенљиво до претежно облачно и прохладно, на планинама слаб до умјерен мраз, а око ријека и по котлинама могућа је магла, саопштено је из Републичког хидрометеролошког завода.

Увече ће доћи до разведравања у већини предјела, уз услове за формирање магле.

Дуваће слаб вјетар, источног и југоисточног смјера, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће до минус један до пет, а највиша дневна од три до осам, на планинама од нула степени Целзијусових.

Температура ваздуха измјерена данас у 13.00 часова: Бјелашница минус четири, Мраковица један, Чемерно два, Мркоњић Град четири, Калиновик, Гацко и Сребреница пет, Бањалука, Бијељина, Добој и Невесиње шест, Сарајево, Билећа, Вишеград и Хан Пијесак седам, Соколац осам, Требиње девет, Мостар 10, те Неум 13 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Превозници у сталној битки за возаче Превозници у сталној битки за возаче
Најављено појачано кретање возила Еуфора у наредне двије седмице Најављено појачано кретање возила Еуфора у наредне двије седмице
Пред министрима важан документ: Посљедња шанса за Изборни закон БиХ Пред министрима важан документ: Посљедња шанса за Изборни закон БиХ
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    22h 43m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    20h 50m
    0
  • Годишњица рођења Милутина Бојића, аутора "Плаве гробнице"
    20h 54m
    0
  • Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО)
    15h 3m
    1
  • Извучено тијело настрадалог рудара
    19h 3m
    0