Сутра претежно облачно уз слабе падавине

04.02.2022. 16:50
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра ће бити претежно облачно уз слабе падавине и температуру ваздуха до 10 степени Целзијуса.

Ујутро ће бити претежно до потпуно облачно, у котлинама и око ријека уз услове за ниску облачност и маглу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. 

Током дана на истоку на планинама може бити слаб снијег, а у нижим предјелима мјестимично киша, понегдје су могући и краћи сунчани интервали.Дуваће слаб вјетар, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од минус један до пет, у вишим предјелима на истоку од минус шест, а највиша дневна од три до осам, на југу и сјеверу до 10 степени Целзијуса.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус пет, Гацко четири, Сребреница пет, Вишеград и Рудо шест, Соколац седам, Невесиње осам, Билећа девет, Дринић 10, Сарајево, Требиње 11, Мостар, Бијељина, Зворник, Србац и Мркоњић Град 12, Добој 13, Нови Град 14, Бањалука и Приједор 15 степени Целзијуса.

Коментари 0
Повезане вијести
Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови
Сутра сунчано и топло Сутра сунчано и топло
Сутра претежно сунчано Сутра претежно сунчано
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 47m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 46m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 22m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 43m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 26m
    9