Сутра промјенљиво облачно и прохладно вријеме

05.10.2019. 15:53
0
ИЗВОР: Срна

У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра се очекује промјенљиво облачно вријеме са сунчаним периодима и највишом температуром до 19 степени Целзијусових.

Ујутру ће бити умјерено до претежно облачно, око ријека, по котлинама и висоравнима могућа је магла и ниска облачност, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Већи дио дана преовладаваће промјенљиво облачно уз сунчане интервале и прохладно вријеме. Крајем дана јаче наоблачење очекује се са запада, а током вечери и ноћи на понедјељак, 7. октобар, захватиће и остале предјеле Српске.

Дуваће слаб до умјерен вјетар промјенљивог смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура износиће од три до девет, на планинама око нула, а највиша дневна од 13 до 19, на југу Херцеговине до 23, на планинама око 10 степени Целзијусових.

Температура измјерена у 14 часова: Хан Пијесак 8, Соколац и Чемерно 9, Сарајево и Калиновик 11, Сребреница, Рудо и Фоча 12, Гацко и Шипово 13, Зворник, Мркоњић Град, Вишеград и Мраковица 14, Тузла 15, Рибник 16, Приједор, Билећа, Мостар и Бијељина 17, Добој и Бихаћ 18, Градишка 19, Бањалука 20 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра претежно облачно са слабим пљусковима Сутра претежно облачно са слабим пљусковима
Сутра умјерено до претежно облачно Сутра умјерено до претежно облачно
Сутра топлије, уз наоблачење са повременом кишом и пљусковима Сутра топлије, уз наоблачење са повременом кишом и пљусковима
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    7h 24m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    21h 38m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    19h 45m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    18h 33m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    5h 0m
    0