Сутра промјенљиво облачно са сунчаним периодима

14.11.2022. 18:01
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће преовладавати промјенљиво облачно и мало топлије вријеме, уз сунчане периоде и дневну температуру ваздуха и до 17 степени Целзијусових.

Јутро ће бити умјерено до претежно облачно, на југу само понегдје слаба киша, а око ријека и по котлинама магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће промјенљиво облачно, уз сунчане периоде и мало топлије, слаба киша падаће само понегдје на југу, а у поједеним предјелима на сјеверу магла и ниски облаци задржаће се дуже током дана, док ће у послијеподневним часовима доћи до новог наоблачење са запада које у ноћи доноси слабу кишу.

Јутарња температура ваздуха износиће од два до девет, на југу до 12, а дневна од 13 до 17, у вишим предјелима и мјестима са маглом од девет степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар, претежно јужног и југозападног смјера, саопштено је из Федералног хидромтеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница четири, Дрвар шест, Бихаћ и Сански Мост седам, Мраковица, Србац, Добој, Приједор и Градачац осам, Рибник, Шипово и Бањалука девет, Калиновик, Мркоњић Град и Бугојно 10, Бијељина 11, Гацко, Рудо, Јајце, Ливно и Тузла 12, Фоча, Хан Пијесак, Невесиње, Вишеград, Сребреница 13, Соколац, Зворник, Груде, Сарајево и Зеница 14, Мостар 15, Билећа и Требиње 17, Неум 19, те Столац 20 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Српска богатија за 19 беба Српска богатија за 19 беба
За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    16h 19m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    14h 21m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    13h 14m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    13h 19m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    12h 22m
    1