Сутра сахрана убијеној породици Ђокић

06.10.2021. 13:53
0
ИЗВОР: srpskainfo.com/nezavisne.com

Убијена породица Ђокић биће сахрањена сутра у 13.00 часова на Житковачком гробљу.

Поворка ће кренути из куће Горанове мајке, преноси Блиц.

Спаљена тијела власника мјењачнице из Алексинца, Горана Ђокића (57), његове супруге Гордане (56) и њихове кћерке Лидије (25), пронађена су 2. октобра, шест дана од нестанка, у рупи у атару села Моравац, а десетак километара даље у селу Тешица био је њихов аутомобил "пасат", који је такође спаљен.

- Смрт је наступила у ноћи између недеље и понедељка, између 00.24 и 2.05 сати, тј. када је први и други пут виђено њихово возило на делу асфалтног пута у Моравцу. Пут од Моравца до Тешица, дуг око осам километара, је лош, то је насип на Јужној Морави, и вожња је требало да траје око пола сата - рекао је тада директор полиције Србије Владимир Ребић, гостујући на ТВ Прва.

Ребић је потврдио да су тијела била спаљена и затрпана грањем, лишћем, даскама и смећем.

- Због угљенисаности није могуће утврдити како су убијени, али то ће показати обдукција. Истражитељи су прво угледали руку која је вирила испод тог шута. Горана смо идентификовали на основу отисака прстију, Гордану на основу наруквице, док њихову кћерку, нажалост, нисмо могли тачно да идентификујемо, с обзиром на то у каквом стању смо затекли тело - рекао је тада Ребић.

Прве претпоставке су да су Ђокићи убијени због пара, тј. да је неко знао да Горан често код себе има већу своту новца, око 50.000 до 100.000 евра.

- Интересантно је и то што полиција није пронашла резервни точак у спаљеном 'пасату', а прича се да је баш ту Горан крио паре. Горан је био врло обазрив човек, неповерљив. Не би тек тако пустио неког непознатог у ауто. Он је кобне ноћи повезао некога кога је добро познавао или му је неко препречио пут и на силу ушао у кола. Постоји и трећа могућност, да је он кренуо на састанак са неким, а да је супругу и кћерку повео са собом јер није имао сумње да би то могло овако кобно да се заврши - рекао је извор Курира.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас сахрана Петка Чанчара Данас сахрана Петка Чанчара
Сахрањен новинар Горан Маунага Сахрањен новинар Горан Маунага
Сахрана новинара Горана Маунаге сутра на гробљу Доњи Миљевићи Сахрана новинара Горана Маунаге сутра на гробљу Доњи Миљевићи
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    13h 17m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    11h 31m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    9h 21m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    12h 36m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    7h 19m
    0