Sutra sahrana ubijenoj porodici Đokić

06.10.2021. 13:53
0
IZVOR: srpskainfo.com/nezavisne.com

Ubijena porodica Đokić biće sahranjena sutra u 13.00 časova na Žitkovačkom groblju.

Povorka će krenuti iz kuće Goranove majke, prenosi Blic.

Spaljena tijela vlasnika mjenjačnice iz Aleksinca, Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i njihove kćerke Lidije (25), pronađena su 2. oktobra, šest dana od nestanka, u rupi u ataru sela Moravac, a desetak kilometara dalje u selu Tešica bio je njihov automobil "pasat", koji je takođe spaljen.

- Smrt je nastupila u noći između nedelje i ponedeljka, između 00.24 i 2.05 sati, tj. kada je prvi i drugi put viđeno njihovo vozilo na delu asfaltnog puta u Moravcu. Put od Moravca do Tešica, dug oko osam kilometara, je loš, to je nasip na Južnoj Moravi, i vožnja je trebalo da traje oko pola sata - rekao je tada direktor policije Srbije Vladimir Rebić, gostujući na TV Prva.

Rebić je potvrdio da su tijela bila spaljena i zatrpana granjem, lišćem, daskama i smećem.

- Zbog ugljenisanosti nije moguće utvrditi kako su ubijeni, ali to će pokazati obdukcija. Istražitelji su prvo ugledali ruku koja je virila ispod tog šuta. Gorana smo identifikovali na osnovu otisaka prstiju, Gordanu na osnovu narukvice, dok njihovu kćerku, nažalost, nismo mogli tačno da identifikujemo, s obzirom na to u kakvom stanju smo zatekli telo - rekao je tada Rebić.

Prve pretpostavke su da su Đokići ubijeni zbog para, tj. da je neko znao da Goran često kod sebe ima veću svotu novca, oko 50.000 do 100.000 evra.

- Interesantno je i to što policija nije pronašla rezervni točak u spaljenom 'pasatu', a priča se da je baš tu Goran krio pare. Goran je bio vrlo obazriv čovek, nepoverljiv. Ne bi tek tako pustio nekog nepoznatog u auto. On je kobne noći povezao nekoga koga je dobro poznavao ili mu je neko preprečio put i na silu ušao u kola. Postoji i treća mogućnost, da je on krenuo na sastanak sa nekim, a da je suprugu i kćerku poveo sa sobom jer nije imao sumnje da bi to moglo ovako kobno da se završi - rekao je izvor Kurira.

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas sahrana Petka Čančara Danas sahrana Petka Čančara
Sahranjen novinar Goran Maunaga Sahranjen novinar Goran Maunaga
Sahrana novinara Gorana Maunage sutra na groblju Donji Miljevići Sahrana novinara Gorana Maunage sutra na groblju Donji Miljevići
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    3h 7m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    10h 13m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    8h 40m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    4h 22m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    10h 32m
    0