Сутра сунчано и топло за ово доба године

17.02.2023. 17:10
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће бити сунчано, уз промјењиву облачност и топло вријеме за ово доба године, те максималну температуру ваздуха до 18 степени Целзијусових.

Јутро ће бити мало до умјерено облачно, а у вишим предјелима хладно уз слаб мраз, док ће око ријека и по котлинама бити магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха биће од минус један до шест, у вишим предјелима на истоку од минус четири степена, а максимална од 11 до 18, а у вишим предјелима и мјестима са маглом од седам степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб до умјерен јужни и југозападни, послијеподне локално и јак, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус три, Чемерно пет, Гацко седам, Калиновик и Иван Седло осам, Ливно девет, Билећа, Дринић, Невесиње и Хан Пијесак 10, Вишеград и Соколац 11, Рудо, Дрвар, Неум и Широки Бријег 12, Сребреница и Сарајево 13, Мркоњић Град, Фоча, Бугојно, Мостар и Столац 14, Требиње, Шипово, Бихаћ и Тузла 15, Бијељина, Добој, Нови Град, Приједор, Рибник, Србац, Градачац, Сански Мост и Зеница 16, те Бањалука 18 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Српска богатија за 19 беба Српска богатија за 19 беба
За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    16h 19m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    14h 21m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    13h 14m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    13h 19m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    12h 22m
    1