Sutra sunčano i toplo za ovo doba godine

17.02.2023. 17:10
0
IZVOR: srna.rs

U Republici Srpskoj i FBiH sutra će biti sunčano, uz promjenjivu oblačnost i toplo vrijeme za ovo doba godine, te maksimalnu temperaturu vazduha do 18 stepeni Celzijusovih.

Jutro će biti malo do umjereno oblačno, a u višim predjelima hladno uz slab mraz, dok će oko rijeka i po kotlinama biti magla, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Minimalna temperatura vazduha biće od minus jedan do šest, u višim predjelima na istoku od minus četiri stepena, a maksimalna od 11 do 18, a u višim predjelima i mjestima sa maglom od sedam stepeni Celzijusovih.

Vjetar će biti slab do umjeren južni i jugozapadni, poslijepodne lokalno i jak, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus tri, Čemerno pet, Gacko sedam, Kalinovik i Ivan Sedlo osam, Livno devet, Bileća, Drinić, Nevesinje i Han Pijesak 10, Višegrad i Sokolac 11, Rudo, Drvar, Neum i Široki Brijeg 12, Srebrenica i Sarajevo 13, Mrkonjić Grad, Foča, Bugojno, Mostar i Stolac 14, Trebinje, Šipovo, Bihać i Tuzla 15, Bijeljina, Doboj, Novi Grad, Prijedor, Ribnik, Srbac, Gradačac, Sanski Most i Zenica 16, te Banjaluka 18 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra pretežno sunčano i toplije Sutra pretežno sunčano i toplije
Naš grad bogatiji za tri dječaka Naš grad bogatiji za tri dječaka
Danas promjenljivo, poslije podne ponegdje kiša Danas promjenljivo, poslije podne ponegdje kiša
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    14h 38m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    15h 22m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    19h 27m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    19h 31m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    4h 58m
    0