Сутра сунчано, температура од два до 11 степени

04.12.2019. 14:37
0
ИЗВОР: Срна

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити сунчано уз умјерену облачност и температуру ваздуха од два до осам, на југу до 11 степени Целзијусових.

Ујутру ће бити претежно ведро и хладно са мразом, локално са маглом или сумаглицом око ријека и по котлинама, која се мјестимично може и дуже задржати, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од минус седам до минус један, на планинама око минус 11, а на југу око два степена Целзијусова.

Током дана биће сунчано уз малу до умјерену облачност уз постепено наоблачење са југозапада, које ће у вечерњим часовима условити слабу кишу на југу.

Дуваће слаб вјетар промјенљивог, у Херцеговини сјевероисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус девет степени Целзијусових, Калиновик минус четири, Мркоњић Град и Иван седло минус два, Бијељина минус један, Гацко, Соколац и Бихаћ нула, Сарајево и Тузла један, Бањалука, Приједор, Сребреница, Невесиње и Бугојно два, Фоча и Зворник три, Вишеград, Добој и Зеница четири, Рудо пет, Билећа осам, Мостар девет, Требиње 10 и Неум 11 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша
Данас нестабилно са пљусковима Данас нестабилно са пљусковима
Сутра послије подне киша Сутра послије подне киша
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    1h 2m
    4
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    1h 7m
    1
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    14h 29m
    0
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    1h 59m
    0
  • Паљанин Горан Круљ освојио злато на Eвропском првенству у дизању тегова
    13h 2m
    0