Сутра у Источном Сарајеву инфо-дан о Акцелератор програму

10.04.2022. 12:37
0
ИЗВОР: srna.rs

Развојна агенција Републике Српске /РАРС/ одржаће сутра у Источном Сарајеву инфо-дан на којем ће представити могућности за учешће у Акцелератор програму намијењеном почетницима у пословању чије су пословне идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама.

Акцелатор програм биће одржан током маја и јуна у Источном Сарајеву, а рок за пријаву на јавни позив је 18. април, саопштено је из РСРС-а.

Учесници програма добијају бесплатну обуку током које добијају знања и вјештине потребне за пословни успјех, бесплатну савјетодавну подршку ментора са предузетничким искуством и знањем из одређених области.

Осим тога учесници добијају новчане и неновчане награде за најуспјешније пословне идеје, подршку у проналаску додатних извора финансирања и подршку у повезивању са потенцијалним партнерима у земљи и иностранству.

Програм се организује у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву – Економски факултет Пале, Градом Источно Сарајево и општинама у његовом саставу, Градском развојном агенцијом и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Инфо-дан у Источном Сарајеву заказан је за 11.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра почиње 2. међународни меморијални турнир „Милош Остојић“ Сутра почиње 2. међународни меморијални турнир „Милош Остојић“
Џудисти из Источног Сарајева окосница репрезентације Џудо савеза Републике Српске Џудисти из Источног Сарајева окосница репрезентације Џудо савеза Републике Српске
Хуманитарни тренинг „Изађи, тренирај и донирај“ у Источном Сарајеву Хуманитарни тренинг „Изађи, тренирај и донирај“ у Источном Сарајеву
Најчитаније
 • Преминуо др Дејан Кафка
  23h 10m
  8
 • Упуцан Радоје Звицер, шеф кавачког клана тешко рањен?
  16h 15m
  0
 • ОО СДС Калиновик: Спрема се велика изборна превара
  22h 41m
  7
 • Серијски силоватељ Игор Милошевић поново иза решетака
  19h 59m
  0
 • Прије 30 година формирана легендарна Српска гарда Илиџа (ФОТО)
  4h 29m
  0