Sutra u Istočnom Sarajevu info-dan o Akcelerator programu

10.04.2022. 12:37
0
IZVOR: srna.rs

Razvojna agencija Republike Srpske /RARS/ održaće sutra u Istočnom Sarajevu info-dan na kojem će predstaviti mogućnosti za učešće u Akcelerator programu namijenjenom početnicima u poslovanju čije su poslovne ideje zasnovane na inovaciji, znanju i novim tehnologijama.

Akcelator program biće održan tokom maja i juna u Istočnom Sarajevu, a rok za prijavu na javni poziv je 18. april, saopšteno je iz RSRS-a.

Učesnici programa dobijaju besplatnu obuku tokom koje dobijaju znanja i vještine potrebne za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti.

Osim toga učesnici dobijaju novčane i nenovčane nagrade za najuspješnije poslovne ideje, podršku u pronalasku dodatnih izvora finansiranja i podršku u povezivanju sa potencijalnim partnerima u zemlji i inostranstvu.

Program se organizuje u saradnji sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu – Ekonomski fakultet Pale, Gradom Istočno Sarajevo i opštinama u njegovom sastavu, Gradskom razvojnom agencijom i Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske.

Info-dan u Istočnom Sarajevu zakazan je za 11.00 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaši „Slavije“ u nedjelju dočekuju „Posušje“ Košarkaši „Slavije“ u nedjelju dočekuju „Posušje“
Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    13h 59m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    15h 14m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    21h 5m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    19h 32m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    21h 24m
    0