Сутра уручење донације OSCE-а Црвеном крсту Републике Српске

17.01.2023. 13:51
0
ИЗВОР: katera.news

Представници OSCE - Мисије у БиХ донираће Црвеном крсту Републике Српске шест исушивача и двије пумпе за воду.

Ови ресурси биће издати на кориштење организацијама Црвеног крста Републике Српске на терену, када се за тим искаже потреба, а у случају елементарних непогода попут поплава, наводи се у саопштењу Црвеног крста Републике Српске.

Донација ће бити уручена у складу са молбом Црвеног крста Републике Српске за опремање материјално-техничким средствима, а у вези са недавним поплавама које су у децембру 2022. године погодиле Приједор, Нови Град, Костајницу, Козарску Дубицу и Градишку.

Потписивање Споразума и уручење донације биће одржано сутра у 9.00 часова у сједишту Црвеног крста Републике Српске у Палама.

Коментари 0
Повезане вијести
Илија Работа из Пала проглашен за најбољег гуслара Републике Српске Илија Работа из Пала проглашен за најбољег гуслара Републике Српске
Анђела Вуковић на папиру оживљава ликове из књижевних дјела (ФОТО) Анђела Вуковић на папиру оживљава ликове из књижевних дјела (ФОТО)
Хуманитарни плесни мјузикл за Предрага Крсмановића у јулу у Палама Хуманитарни плесни мјузикл за Предрага Крсмановића у јулу у Палама
Најчитаније
 • Запалио се мушкарац, повријеђен и полицајац који је покушао да га заустави
  13h 53m
  0
 • Жепа – болна, незацијељена рана (ВИДЕО)
  12h 12m
  5
 • Пацијент хеликоптером транспортован за Београд
  14h 17m
  0
 • Илија Работа из Пала проглашен за најбољег гуслара Републике Српске
  15h 43m
  0
 • Почело распоређивање специјалаца на Косову и Метохији
  7h 16m
  0