Сувозач тешко повријеђен у саобраћајној незгоди у Источној Илиџи

08.10.2024. 12:07
0
ИЗВОР: katera.news

На магистралном путу М1-111, у Равногорској улици у општини Источна Илиџа јуче око 14.20 часова догодила се саобраћајна незгода у којој је једно лице задобило тешке тјелесне повреде.

- У саобраћајној незгоди учествовала су два возила „Passat“ којим је управљао Б.Р. из Источне Илиџе и „Škoda“ којим је управљао Р.Д. из Источног Новог Сарајева. Сувозач у возилу шкода задобила је тешке тјелесне повреде констатоване у Јавној здравственој установи Болница „Србија“ у Источном Сарајеву – навели су из Полицијске управе Источно Сарајево.

Увиђај саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Источно Сарајево и након документовања предмета, Окружном јавном тужилаштви Источно Сарајево, против возача Б.Р. биће достављен Извјештај о почињенм кривичном дјелу „Угрожаавање јавног саобраћаја“.

Коментари 0
Повезане вијести
Кошарац повукао одлуку о додјели 5.000 КМ Рудуљићу Кошарац повукао одлуку о додјели 5.000 КМ Рудуљићу
Сокочанину привремено одузето возило због кривотвореног броја шасије Сокочанину привремено одузето возило због кривотвореног броја шасије
Сокочанин ухапшен због сумње да је нанио тјелесне повреде лицу Сокочанин ухапшен због сумње да је нанио тјелесне повреде лицу
Најчитаније
  • За њих нису гласали ни родбина ни комшије
    20h 7m
    2
  • Потенцијално клизиште у Сарајеву: Општина послала упозорење (ФОТО)
    16h 43m
    0
  • Ова два кандидата из притвора сједају у начелничку фотељу
    17h 23m
    8
  • Чији је наш Андрић
    4h 19m
    0
  • Сувозач тешко повријеђен у саобраћајној незгоди у Источној Илиџи
    2h 32m
    0