Suvozač teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Istočnoj Ilidži

08.10.2024. 12:07
0
IZVOR: katera.news

Na magistralnom putu M1-111, u Ravnogorskoj ulici u opštini Istočna Ilidža juče oko 14.20 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

- U saobraćajnoj nezgodi učestvovala su dva vozila „Passat“ kojim je upravljao B.R. iz Istočne Ilidže i „Škoda“ kojim je upravljao R.D. iz Istočnog Novog Sarajeva. Suvozač u vozilu škoda zadobila je teške tjelesne povrede konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica „Srbija“ u Istočnom Sarajevu – naveli su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo i nakon dokumentovanja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvi Istočno Sarajevo, protiv vozača B.R. biće dostavljen Izvještaj o počinjenm krivičnom djelu „Ugrožaavanje javnog saobraćaja“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću
Sokočaninu privremeno oduzeto vozilo zbog krivotvorenog broja šasije Sokočaninu privremeno oduzeto vozilo zbog krivotvorenog broja šasije
Sokočanin uhapšen zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede licu Sokočanin uhapšen zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede licu
Najčitanije
  • Za njih nisu glasali ni rodbina ni komšije
    20h 3m
    2
  • Potencijalno klizište u Sarajevu: Opština poslala upozorenje (FOTO)
    16h 39m
    0
  • Ova dva kandidata iz pritvora sjedaju u načelničku fotelju
    17h 19m
    8
  • Čiji je naš Andrić
    4h 15m
    0
  • Suvozač teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Istočnoj Ilidži
    2h 28m
    0